Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 11/6
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 11/6

Ζώδια σήμερα: Δες αναλυτικά τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για την σημερινή ημέρα.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Δες αναλυτικά τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για την σημερινή ημέρα.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής έχεις την ανάγκη σήμερα για λίγη απομόνωση. Η εστίαση στον εσωτερικό σου κόσμο μπορεί να θεραπεύσει και να βοηθήσει στην ξεκούρασή σου. Περιόρισε τις εργασιακές σου υποχρεώσεις στις εντελώς απαραίτητες και μην ξεπερνάς τα όριά σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη δουλίτσα από μέρους σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφουγκράσου τις ανάγκες σου μιας και το έχεις ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Οι φιλίες και η δικτύωση σήμερα μπορούν να ευδοκιμήσουν και να σου φέρουν ανέλπιστες λύσεις. Η Σελήνη κινείται στον ιδιωτικό σου τομέα για κάποιες μέρες, ενθαρρύνοντάς σε να κυνηγήσεις τους στόχους, τις επιθυμίες και τα όνειρά σου. Δέξου τις συμβουλές συνεργατών που εμπιστεύεσαι και ακολούθησέ τες παραμερίζοντας για λίγο τον εγωισμό σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και ιδιαίτερα από την πλευρά σου χρειάζεται προσπάθεια. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να ασχοληθείς με πράγματα που ανεβάζουν την ψυχολογία σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Η προσωπική και οικιακή σου ζωή μπορεί να αποσπά το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου σήμερα και καλά θα κάνεις να ασχοληθείς σοβαρά. Η επιθυμία σου να φτάσεις τους στόχους σου στα εργασιακά, μπορεί να θολώσει τις σκέψεις σου και να φρενάρει την ενέργειά σου. Η ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου εξαρτάται από τη δική σου διάθεση και μόνο. Είτε θέλεις να το παραδεχτείς, είτε όχι τουλάχιστον αυτήν την περίοδο έχεις το πάνω χέρι. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να χρωματίσεις την καθημερινότητά σου και να βγεις από τη ρουτίνα και τη μονοτονία.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Με την προσανατολισμένη Σελήνη σήμερα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις καθημερινές πρακτικές λεπτομέρειες. Ωστόσο τα συναισθηματικά όριά σου μπορεί να είναι λίγο θολά κυρίως σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για μικρά και ανούσια προβλήματα στα εργασιακά. Μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και μην απογοητεύεσαι χωρίς λόγο. Έλεγξε την επιθετικότητα και την έντονη κριτική σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην προκαλείς καταστάσεις τις οποίες δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να βρεθείς με φίλους, να διασκεδάσεις και κυρίως να μην σκέφτεσαι καταστάσεις και πρόσωπα που σε πλήγωσαν.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Με τις οικονομικές σου υποθέσεις σε απόλυτη προτεραιότητα ξεκινά η σημερινή μέρα σου. Μια μελλοντική βέβαια συνεργασία σου, σου δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες κι έτσι καταφέρνεις να κατευνάσεις το άγχος σου. Κάνε ένα διάλειμμα και δώσε στον εαυτό σου χρόνο πριν καταλήξεις σε καθοριστικές αποφάσεις στα εργασιακά. Μην εμπιστεύεσαι τους καλοθελητές που προσπαθούν να σπείρουν τις αμφιβολίες μέσα σου, εις βάρος του ερωτικού σου συντρόφου. Μνήμες του παρελθόντος προκαλούν ένα τσίμπημα στην καρδιά σου, για αυτό φρόντισε εσύ που είσαι μόνη να σκέφτεσαι το μέλλον και όχι τα παλιά.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Έχεις θάρρος και περίσσια ενέργεια για να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που θεωρείς απαραίτητες στη ζωή σου. Η ανάγκη σου για ασφάλεια στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες, για αυτό μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις και να δεσμευτείς σε καταστάσεις που δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσουν. Μπορεί να σε απασχολεί η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, όμως δεν είναι η ώρα να εμβαθύνεις τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου και να χαλαρώσεις από την ένταση της ημέρας. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, εσύ που είσαι μόνη. Μπορεί να τα βλέπεις όλα παραμυθένια, όμως δεν είναι.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Οι επιθυμίες σου σήμερα μπορεί να είναι ξαφνικές ή και ασυνήθιστες. Θέλεις είτε να αποκοπείς από το παρελθόν, είτε να επανασυνδεθείς μαζί του. Βρες μια εναλλακτική και βάλε φρένο στο μυαλό σου που φαίνεται να παίζει περίεργα παιχνίδια. Η επίτευξη της ειρήνης και της αρμονίας μέσα σου δεν θα αποκτηθεί με την συναισθηματική προσφορά σου στους άλλους, γι’ αυτό φρόντισε τον εαυτό σου και διοχέτευσε την ενέργειά σου σωστά. Οι εργασιακοί στόχοι σου, σου έχουν γίνει εμμονή. Συνέχισε να εργάζεσαι με τους ίδιους ρυθμούς και να είσαι βέβαιη πως θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Άσε να περάσει η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου εύκολα και απλά, χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως ένας πλατωνικός έρωτας δεν χρειάζεται να σε ενθουσιάζει τόσο πολύ.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Η δικτύωση ή ένας φίλος θα μπορούσε σήμερα να τονώσει όλα σου τα συναισθήματα. Έχεις περισσότερη ενέργεια και κίνητρα από ότι συνήθως για να ονειρευτείς νέα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια. Πρόσθεσε λίγο κέφι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχετε ανάγκη και οι δυο να χαμογελάσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τους προβληματισμούς. Εσύ που είσαι μόνη, καλύτερα αυτήν τη φορά να ακούσεις τη λογική σου και όχι τη διαίσθησή σου σε νέες γνωριμίες. Μπορεί να ξεγελαστείς και να αρχίσεις πάλι να ονειρεύεσαι πρίγκιπες και παραμύθια.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Αξιοποίησε τη συναισθηματική δύναμή σου σήμερα και να είσαι βέβαιη πως θα γίνεις πολύ πιο αποτελεσματική και παραγωγική, θέλοντας να πάρεις πρωτοβουλίες. Ψάξε και αντιμετώπισε τη ρίζα στα όποια εργασιακά σου προβλήματα και μην μένεις στην επιφάνεια. Ένα αίσθημα ανταγωνισμού και κτητικότητας απέναντι στο σύντροφό σου, μην το αφήσεις να δημιουργήσει γκρίνιες, εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Η κρίση σου είναι πολύ θολή απέναντι σε νέες γνωριμίες για αυτό προτίμησε το φλερτ και αρκέσου σε αυτό, εσύ που είσαι μόνη.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με ένα έργο, θέμα ή σχέδιο. Μετρίασε την ανυπομονησία σου και μην αναλώνεις όλη σου την ενέργεια σε κάτι που δεν γνωρίζεις αρκετά και δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει. Κάνε ένα διάλειμμα σήμερα από τα εργασιακά και προσπάθησε να μετριάσεις τις υποχρεώσεις σου. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που επικοινωνείς. Πάρε πρωτοβουλίες απόψε και οργάνωσε κάτι διαφορετικό για το σύντροφό σου. Κάτι που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγετε. Εύκολα μπορείς να γίνεις θύμα εξαπάτησης εσύ που είσαι μόνη. Κι αυτό όχι γιατί είσαι αφελής, αλλά γιατί έχεις την απόλυτη ανάγκη να κουρνιάσεις κάπου.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Έχεις ξυπνήσει σήμερα με μια επιθυμία για περισσότερη εμπειρία ζωής και ίσως με μια μικρή ανάγκη για περιπέτεια, μακριά από τα συνηθισμένα και γνώριμα. Μπορείς να καταστρώσεις καλύτερα τα εργασιακά σχέδιά σου πριν περάσεις στην υλοποίηση των ιδεών σου. Κράτα τη βάση και επεξεργάσου τις λεπτομέρειες για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα. Λεπτολογίες και λεπτομέρειες απόψε πιθανά να δημιουργήσουν μια ένταση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην φτιάχνεις φανταστικούς εχθρούς, εσύ που είσαι μόνη. Οι επιλογές ήταν και είναι δικές σου.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Σύνδεσε τους στόχους με τις ανάγκες σου και μην κάνεις πράγματα ή παίρνεις αποφάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν. Το σημαντικό για σένα αυτήν την περίοδο είναι να νιώσεις ευτυχισμένη και πλήρης. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και συνεργασίες με την πρώτη ματιά και συζήτηση. Όλοι δεν έχουν τη δική σου συνείδηση και εντιμότητα. Αν νιώθεις ότι ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου υπάρχει μια ψυχρότητα, κάνε κάτι και μην περιμένεις να χειροτερέψουν τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, μην ονειρεύεσαι κόσμους αγγελικά πλασμένους. Πάτα λίγο στη Γη και προστάτευσε το συναισθηματικό κόσμο σου.

Πηγή: tlife.gr, φωτογραφικό υλικό: unsplash.com

Δείτε ακόμη

Ποιες είναι οι καλύτερες τροφές κατά της γήρανσης
Sexting: Αυτά είναι τα ερωτικά μηνύματα που θα τον στείλουν… έβδομο ουρανό!
Μάνγκο: Ο βασιλιάς των φρούτων με τις αντικαρκινικές ιδιότητες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις