Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βιτριόλι νέα: Ποια είναι η 35χρονη – Ψάχνουν το σπίτι της οι Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι νέα: Ποια είναι η 35χρονη – Ψάχνουν το σπίτι της οι Αρχές

Βιτριόλι νέα: Η βασική ύποπτη είναι μία γυναίκα 35 χρόνων, η οποία φέρεται να είχε προσωπικό κίνητρο για την επίθεση στην 33χρονη.

Βιτριόλι νέα:Έρευνα στο σπίτι της 35χρονης, η οποία προσήχθη και θεωρείται βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα, κάνει η αστυνομία αυτή την ώρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η προσαχθείσα είναι υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, το οποίο μάλιστα στεγάζεται δίπλα στην εταιρεία στην οποία εργάζεται το θύμα. Τα κίνητρα της γυναίκας, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει ταξί από το σημείο της επίθεσης, αλλά και η περούκα που φορούσε για να κρύψει τα πραγματικά της χαρακτηριστικά, φαίνεται πως είναι καθαρά προσωπικά. Η 35χρονη φέρεται να ζήλευε καθώς πίστευε ότι κάτι συνέβαινε μεταξύ του συντρόφου της και της 34χρονης.

Οι Αρχές είχαν βάλει στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες δύο γυναίκες από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, οι οποίες είχαν πρόσφατα προστριβές με την 34χρονη. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι δεν επρόκειτο για άτομα που είχαν κεντρίσει από την αρχή το ενδιαφέρον της αστυνομίας, αλλά για δυο εντελώς νέα πρόσωπα. Τα δεδομένα που έφτασαν στα γραφεία των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. από την ανάλυση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αλλά και από καταθέσεις από το φιλικό περιβάλλον του θύματος έδειξαν τα δυο αυτά πρόσωπα και οδήγησαν, τελικώς, στην προσαγωγή του ενός. Τα όσα είχαν γραφτεί ή ακουστεί το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως βόλεψαν αρκετά τους αστυνομικούς, καθώς, έκαναν τη δράστιδα να πιστέψει ότι οι Αρχές βρίσκονται μακριά από την ταυτοποιήσή της.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε ανακοίνωσή της για την προσαγωγή, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει την πράξη της, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να την κάνουν να μιλήσει. Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε εκείνη ύστερα από τη συλλογή ηχητικού υλικού από την κλήση που έκανε για να κλείσει το ταξί που τη μετέφερε στην Καλλιθέα, αλλά και μέσω της σάρωσης των κινητών τηλεφώνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις