Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα βιτριόλι νέα: Οργώνουν Μετς και Παγκράτι οι Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Οργώνουν Μετς και Παγκράτι οι Αρχές

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Alphafreepress η περιοχή του Μετς, το γνωστό κέντρο-απόκεντρο της Αθήνας, συγκεντρώνει το κύριο ενδιαφέρον.

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Μετς και Παγκράτι, είναι δύο από τις συνοικίες της Αθήνας, που σαρώνει κυριολεκτικά η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει ίχνη της δράστιδος της κτηνώδους επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, η οποία δίνει τη δική της σκληρή μάχη σε αίθουσα αυξημένης φροντίδας στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Alphafreepress η περιοχή του Μετς, το γνωστό κέντρο-απόκεντρο της Αθήνας, συγκεντρώνει το κύριο ενδιαφέρον καθώς εκεί κινήθηκε η γυναίκα-μυστήριο, επί δύο συνεχείς ημέρες, όσες δηλαδή τις χρειάστηκαν για να εξαπολύσει με ενέδρα στην Καλλιθέα, την απάνθρωπη επίθεση κατά της 34χρονης. Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε συγκεκριμένη οδό του Μετς αποβιβάστηκε από το ταξί με το οποίο έφυγε από την Καλλιθέα και την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης, 19 Μαΐου, όταν δεν συνάντησε την Ιωάννα και την 20η Μαΐου, ημέρα Τετάρτη όταν και  διέπραξε το βαρύ έγκλημα.

Και τις δύο φορές, είπε στη γυναίκα οδηγό που είχε αναλάβει τη μεταφορά της αγνοώντας παντελώς και ποια ήταν και τι έκανε, να την μεταφέρει στο Μετς. Αποβιβάστηκε και τις δύο φορές σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, στην οδό Μάρκου Μουσούρου. Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι από εκείνο το σημείο-πεδίο έρευνας θα άνοιγαν δρόμοι για την έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, διαπίστωσαν ότι και πάλι είχε επιλέξει το σημείο αποβίβασης, αφού είχε κοιτάξει πριν ότι ήταν «τυφλό» και δεν είχε εμφανείς κάμερες! Το σημείο αποβίβασης είναι λίγο πριν από τη διασταύρωση της Μουσούρου με την οδό Ευτυχίδου η οποία οδηγεί στο Παγκράτι.

Οργώνουν τους δρόμους

Οι αστυνομικοί έχουν οργώσει όλους τους δρόμους για να δουν που κινήθηκε έστω κι αν άλλαξε αμφίεση, αλλά το αποτέλεσμα της έρευνας, έως στιγμής παραμένει άγνωστο, αφού πιθανόν αποτελεί και όπλο στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Αθηνών. Σε όλη τη διαδρομή, η μεταμφιεσμένη γυναίκα, αυτή που φορούσε μπεζ καπαρντίνα, σκούφο, μάσκα και γάντια σε ημέρα καύσωνα, καθόταν πίσω από την οδηγό.  Και για να μη την παρατηρεί-ήταν σίγουρη ότι θα την βρει η Αστυνομία και θα ζητούσε περιγραφή- αλλά και για έναν ακόμη λόγο. Για να μην κάτσει κοντά στο δεξιό παράθυρο, άρα να είναι περισσότερο εκτεθειμένη στις κάμερες καταστημάτων, που θα βρίσκονταν δεξιά της. Ενώ αριστερά δεν την πολυενδιέφερε γιατί μεσολαβούσε ο αντίθετος δρόμος και σε μεγαλύτερη απόσταση ήταν οι κάμερες που θα την «έπιαναν».

Έντονο ερευνητικό ενδιαφέρον

Όλα αυτά τα στοιχεία, παρουσιάζουν και ένα ακόμη ερευνητικό ενδιαφέρον για την Αστυνομία. Σύμφωνα με μια άλλη πληροφορία που βλέπει το φως της δημοσιότητας, η έρευνα στα κινητά τηλέφωνα των βασικών υπόπτων γυναικών για την επίθεση, φαίνεται να απενεργοποιήθηκε τη μοιραία ημέρα της 20ης Μαΐου, αρκετή ώρα πριν από την επίθεση που συντάραξε την κοινωνία και να ενεργοποιήθηκε πάλι 1,5 ώρα μετά την επίθεση! Κατά την ίδια πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο, επίσημα, το σήμα που εξέπεμπε ήταν σε κεραία που καλύπτει μεγάλο μέρος των συνοικιών του κέντρου της Αθήνας, κάποιες από τις οποίες αναφέρθηκαν…

Υπενθυμίζεται ότι η δράστης της στυγνής ενέργειας κατά της Ιωάννας, όπως αποκάλυψε ήδη το Alphafreepress, παρίστανε, μέχρι να πετύχει τον σκοπό της, τη  γυναίκα, που μετέφερε με το σακίδιο πλάτης, δήθεν τους «τίτλους σπουδών» της και η οποία είχε –πάντα δήθεν-συνεχή ραντεβού με μάνατζερ επιχειρήσεων για να περάσει από τη φάση της συνέντευξης στην πρόσληψη. Σύμφωνα με τα συνταρακτικά στοιχεία που έφερε στο φως το Alphafreepress και τα οποία προστίθενται στην απίστευτη οργάνωση της επίθεσης, τα πάρα πάνω, είπε η ίδια η δράστις στην οδηγό ταξί, η οποία την περίμενε, με το ταξίμετρο σε λειτουργία, επί δύο πρωινά, στην εκκλησία της Αγίας Ελεούσας, κοντά στην είσοδο των γραφείων της ασφαλιστικής, όπου στήθηκε η φρικτή ενέδρα στην Ιωάννα, όταν έφθανε στη δουλειά της.

Το καταχθόνιο σχέδιο

Τα πάρα πάνω δεν τα είπε στην οδηγό του ταξί, χωρίς λόγο, αλλά ως μέρος του καταχθόνιου σχεδίου της, να εξασφαλίσει την παρουσία της επί δύο πρωινά, στο ίδιο σημείο, μέχρι δηλαδή να βρει την Ιωάννα να φθάνει στα γραφεία και αυτή κρυμμένη στο υπόγειο να εμφανιστεί μπροστά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις