Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τότεναμ – Ντέλε Αλι: Τιμωρημένος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τότεναμ – Ντέλε Αλι: Τιμωρημένος

Τότεναμ - Ντέλε Αλι: Πρόστιμο 50 χιλ. λίρες και μία αγωνιστική για το κακόγουστο αστείο με τον Ασιάτη φορέα της πανδημίας - Δεν παίζει με Γιουνάιτεντ

ΤότεναμΝτέλε Αλι: Εν μέσω πανδημίας που έχει κοστίσει τη ζωή σε περίπου μισό εκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ο άσος της Τότεναμ, Ντέλε Αλι, σκέφτηκε να κάνει πλάκα! Ανέβασε ένα βίντεο στα σόσιαλ μήντια και αστειευόταν με την πανδημία. Ειδικότερα κορόιδευε έναν Ασιάτη και αυτό του κόστισε τη συμμετοχή στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο 24χρονος διεθνής Αγγλος ανάρτησε το βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο  Φεβρουάριο, αλλά μεσολάβησε η παύση λόγω της πανδημίας και δεν τιμωρήθηκε τότε. Τώρα, με την επανέναρξη ο Ντέλα Αλι έμαθε τις συνέπειες της πράξης του.

Στον Ντέλε Αλι επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της λίγκας πρόστιμο 50.000 λιρών. επιπλέον, τιμωρήθηκε και με ποινή μιας αγωνιστικής! Ο Αγγλος θα την εκτίσει την αγωνιστική στον εντός έδρας αγώνα της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 19 Ιουνίου. “Απολογούμαι για όλα όσα προκάλεσα με τη συμπεριφορά μου” ήταν η …μετρημένη δήλωσή του Ντέλε Άλι έπειτα από την απόφαση της FA.

Τότεναμ – Ντέλε Αλι: Κακόγουστος

Το ματς στο οποίο θα στερηθεί τον Ντέλε Αλι θα είναι και η τελευταία ίσως ευκαιρία της Τότεναμ να πλησιάσει την Γιουνάιτεντ. Με τρίποντο θα βάλει γερά υποθήκη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και σαν να μην της έφτανε το σερί 6 ματς δίχως νίκη προ διακοπής. Σαν να μην ήταν αρκετό το μεγάλο διάστημα διακοπής (3,5 μήνες), στο κρίσιμο αυτό ματς θα λείψει ο εκ των κορυφαίων μέσων της. Ο ηγετικός μεσοεπιθετικός (8 γκολ) για ένα καπρίτσιο και ένα κακόγουστο αστείο!

Δείτε ακόμη:

Super League: Οι αγώνες-κλειδιά των play off και play out
Ινσούα: “Θα ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟ, αλλά…”
Μαδριλένικη φιλοξενία, προσφορά γηπέδου από την Ατλέτικο στη Ρεάλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις