Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Εξασφαλίζει αδειοδότηση, μένει εκτός…
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Εξασφαλίζει αδειοδότηση, μένει εκτός…

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Η αισιοδοξία που εξέφραζαν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού για την αδειοδότηση της ομάδας, φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα!

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Η αισιοδοξία που εξέφραζαν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού για την αδειοδότηση της ομάδας, φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα! Όπως έγινε γνωστό λίγο νωρίτερα, η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ άναψε το «πράσινο φως» για το τριφύλλι εν όψει της νέας σεζόν. Έτσι, πρακτικά ο Παναθηναϊκός μπορεί πλέον να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό θεσμό. Ο φάκελος του Παναθηναϊκού παρουσίαζε ένα πλάνο βιωσιμότητας, στο οποίο δεν υπάρχουν ελλείψεις. Και απ’ ότι φαίνεται η σχετική επιτροπή της ομοσπονδίας έχει αποφανθεί θετικά για το θέμα αυτό. Μένει μόνο η επίσημη τοποθέτηση που αναμένεται να γίνει αύριο Παρασκευή.

Πάντως, το ότι ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση από τη σχετική Επιτροπή της ΕΠΟ, δεν σημαίνει ότι μπορεί άμεσα να παίξει σε ευρωπαϊκό θεσμό. Οι πράσινοι έχουν στην «πλάτη» τους την ποινή από τον Απρίλιο του 2018 που δεν τους επιτρέπει να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκό κύπελλο τη σεζόν 2020-21. Ωστόσο, το γεγονός ότι παίρνουν ευρωπαϊκή άδεια από την ΕΠΟ, μετά από τρία χρόνια, είναι το μεγάλο βήμα. Ίσως αυτό να δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην… κανονικότητα.

Μπακογιάννης: «Προτεραιότητα το γήπεδο του ΠΑΟ»

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Σε απόλυτη προτεραιότητα έχει τεθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού για τον Δήμο Αθηναίων. Αυτό υποστήριξε σε δήλωσή του στην εκπομπή «καλημέρα Ελλάδα» ο Κώστας Μπακογιάννης και σημείωσε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιαστεί το σχέδιο. Παράλληλα, ο δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε τον σεβασμό του στην οικογένεια Γιαννακόπουλου.

«Μιλώντας ως Παναθηναϊκός, επιτρέψτε μου να πω ότι όλοι μας έχουμε σεβασμό και ευγνωμοσύνη στη συνεισφορά και συμβολή της οικογένειας Γιαννακόπουλου συνολικά στην ομάδα πάνω από 30 χρόνια», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Μιλώντας ως δήμαρχος, πόσω μάλλον όταν έχουν ακούσει πολλά λόγια και κοροϊδία οι φίλοι του Παναθηναϊκού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, θα μιλήσω όταν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη, ρεαλιστική λύση. Όταν θα έχουμε ένα σχέδιο κοστολογημένο που θα μπορούμε να πάμε από τη θεωρία στην πράξη χωρίς δικαιολογίες και χωρίς άλλοθι. Το γήπεδο για εμάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσουμε το σχέδιό μας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη

Επανεκκίνηση με ανδαλουσιάνικο ντέρμπι στη Λα Λίγκα
Ο Φωτιάς σφυρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Ινσούα: “Θα ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟ, αλλά…”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις