Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – πλέι οφ: Οποιος θέλει, δεν παίζει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – πλέι οφ: Οποιος θέλει, δεν παίζει

ΝΒΑ - πλέι οφ: Η διοίκηση του πρωταθλήματος και η Ενωση Παικτών συμφώνησαν όποιος παίκτης δεν θέλει να παίξει στο Ορλάντο, να μην τιμωρείται κατά κανέναν τρόπο

ΝΒΑ – πλέι οφ: Η ημέρα επανεκκίνησης του ΝΒΑ στο Ορλάντο πλησιάζει. Με το πλάνο να λέει, όλες οι ομάδες σε ένα γήπεδο και τα πλέι οφ σαν ένα μεγάλο τουρνουά. Και σε κάθε θέμα που ανακύπτει, η διοίκηση του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος στον κόσμο καλείται να δίνει άμεσες απαντήσεις και λύσεις. Η τελευταία απόφαση λέει πως όποιος παίκτης δεν θέλει να αγωνιστεί στα πλέι οφ, δεν θα τιμωρηθεί! Φυσικά δεν θα πάρει και τα χρήματα που αναλογούν στο συμβόλαιό του για κάθε ματς.

Το ενδεχόμενο να υπάρξουν απουσίες τέθηκε έγκαιρα, αφού πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν ρισκάρουν. Ούτε να προσβληθούν από κορωναϊό, ούτε και να τραυματιστούν μετά την τρίμηνη παύση αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Αναστολή που “ρήμαξε” τη φυσική κατάσταση όλων.  Ετσι, η συμφωνία που πέτυχε η διοργανώτρια αρχή, με την Ένωση Παικτών (NBPA), και δίνει το δικαίωμα στους αθλητές να μην παίξουν στα ματς αυτά.

ΝΒΑ – πλέι οφ: Ακόμα και για τον Φλόιντ

Το θέμα το επιβεβαιώνει και ο γνωστός δημοσιογράφος του ΝΒΑ, ο Άντριαν Βονιαρόφσκι. Ο οποίος σημειώνει οπως οι παράγοντες του πρωταθλήματος λένε ότι αν κάποιος είτε από φόβο για covid-19 ή και τραυματισμό μετά από τόσους μήνες απραξίας (ακόμα και ως αντίδραση για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ!!!) δεν θέλει να αγωνιστεί, δεν θα έχει συνέπειες. Το μόνο που θα υποστεί θα είναι να μην πάρει λεφτά συμβολαίου για τα ματς αυτά.

Δείτε ακόμη:

Euro 1980: Η Ελλάδα στην πρώτη τελική φάση της Ιστορίας της
Νέα γκέλα για την Μπενφίκα, 2-2 με Πορτιμονένσε!
Δύσκολα με ΠΑΟΚ Πούγγουρας, Μπεκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις