Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο Μπενφίκα: Δεν κέρδισε ούτε την Πορτιμονένσε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο Μπενφίκα: Δεν κέρδισε ούτε την Πορτιμονένσε!

Ποδόσφαιρο Μπενφίκα: Το ξύλο δεν βγήκε από τον παράδεισο. Όχι τουλάχιστον για την Μπενφίκα. Η επίθεση που δέχτηκαν οι παίκτες από οπαδούς δεν έπιασε τόπο!

Ποδόσφαιρο Μπενφίκα: Το ξύλο δεν βγήκε από τον παράδεισο. Όχι τουλάχιστον για την Μπενφίκα. Η επίθεση που δέχτηκαν οι παίκτες από οπαδούς δεν έπιασε τόπο! Ή τουλάχιστον δεν έδειξαν να το έχουν καταλάβει οι ποδοσφαιριστές των κόκκινων. Ή απλά το κλίμα ή κλήμα (ταιριάζουν και τα δύο στην περίπτωση αυτή) είναι πολύ στραβό! Η Μπενφίκα κατάφερε να μην κερδίσει την Πορτιμονένσε, αν και προηγήθηκε 2-0 στο σκορ! Το τελικό 2-2 φέρνει… νέο νταβαντούρι στην ομάδα παρότι είναι στο +1 από την Πόρτο. Οι αετοί της Λισαβόνας κυριολεκτικά δεν υπήρχαν στο δεύτερο μέρος και δικαίως οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, ενώ μπορούσαν ακόμη και την ανατροπή!

Στο 18’ ο Πίτσι άνοιξε το σκορ για την Μπενφίκα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ασίστ του Ράφα Σίλβα. Το 2-0 ήρθε με πλασέ του Αντρέ Αλμέιδα, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε εντελώς. Η Πορτιμονένσε διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 50’ που ορθώς δεν δόθηκε, ενώ στο 66’ μείωσε σε 1-2. Σκόρερ ήταν ο Κλεμέντε με κεφαλιά στο 66’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ταμπάτα. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Ταβάρες στο 76’ έπιασε μια… σουτάρα, ο Βλαχοδήμος δεν μπόρεσε να σώσει την εστία του και το 2-2 ήταν γεγονός. Μέχρι το τέλος η Μπενφίκα δεν έβγαλε αντίδραση και δείχνει ικανή να… χαρίσει τον φετινό τίτλο στην Πόρτο.

Θρίλερ στο Σετούμπαλ-Σάντα Κλάρα

Η αυλαία του σημερινού προγράμματος άνοιξε με το ματς της Σετούμπαλ με την Σάντα Κλάρα. Ένα παιχνίδι… θρίλερ που το τελικό 2-2 αφήνει και τις δύο ομάδες με γλυκόπικρη γεύση. Η φιλοξενούμενη είχε δοκάρι στο 10′, ενώ προηγήθηκε στο 38’ με πέναλτι του Σαντάνα. Στο 45’ ο Περέιρα έφερε το ματς στα ίσια. Ο Αντονούτσι ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους, όμως ο Κρισάν στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Δείτε ακόμη

Στο κόλπο για εγχώριο νταμπλ αλλά και… τριπλ κράουν η Μπάγερν!
Δύσκολα με ΠΑΟΚ Πούγγουρας, Μπεκ
Απαλλαγή λόγω παραγραφής για το σκάνδαλο με τα τηλεοπτικά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις