Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ζάκυνθος φονικό νέα: Οι Αρχές “ξεσκονίζουν” το παρελθόν του 53χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος φονικό νέα: Οι Αρχές “ξεσκονίζουν” το παρελθόν του 53χρονου

Ζάκυνθος φονικό νέα: Το παρελθόν του 53χρονου που ήταν πιθανόν ο στόχος της δολοφονικής επίθεσης στην περιοχή Λιθακιάς Ζακύνθου όπου ο ίδιος τραυματίστηκε και έπεσε νεκρή η γυναίκα του, αναζητούν οι αρχές.

Ζάκυνθος φονικό νέα: Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως αναφορικά με το ζευγάρι που δέχτηκε τη μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς από δύο αγνώστους στην περιοχή Λιθακιάς στη Ζάκυνθο. Νεκρή έπεσε από τις σφαίρες η 37χρονη Χριστίνα, επιχειρηματίας στο νησί, ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακής μονάδας στο Λαγανά. Ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, με τον συνδυασμό “Πορεία Προόδου” του Αναστάσιου Μαρίνου. Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι είχε επενδύσει στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και στις υποβρύχιες καταδύσεις με δικό του σκάφος το οποίο έφερε το όνομα της νεκρής.  Ο σύζυγός της έχει τραυματιστεί σοβαρά και εξετάζεται η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 53χρονος τραυματίας έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας στο νησί, σε βάρος επιχειρηματία, με λεία 550.000 ευρώ, αλλά ουδέποτε κατηγορήθηκε για την υπόθεση. Πληροφορίες από τοπικά μέσα, αναφέρουν επίσης ότι ο 53χρονος, πριν από αρκετές δεκαετίες, είχε εμπλακεί σε υπόθεση γιάφκας όπλων στην Αθήνα.

Ζάκυνθος φονικό: Ένα αγοράκι μένει πίσω

Το περιστατικό συνέβη στη περιοχή Λιθακιάς Ζακύνθου, το απόγευμα της Τρίτης. Το ζευγάρι επέβαινε σε μηχανή και κατευθυνόταν προς το σπίτι τους στην περιοχή του Αγίου Σώστη. Λίγα μέτρα πριν, μια άλλη μηχανή τους πλησίασε και οι άγνωστοι δράστες, ντυμένοι αστυνομικοί, άρχισαν να πυροβολούν κατά του ζευγαριού. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρή η γυναίκα, ενώ ο σύζυγός της δέχθηκε τρεις σφαίρες. Ο 53χρονος, γιος γνωστού γυναικολόγου της Ζακύνθου, μετά από τους πυροβολισμούς, κατάφερε να πάει μόνος του σε σπίτι φίλου και να καλέσει την αστυνομία.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2012 και έχει ένα μικρό αγοράκι έμενε κοντά στο σημείο που δέχτηκε την επίθεση των ενόπλων δραστών ενώ ο 53χρονος επιχειρηματίας έχει άλλο ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο. Ως ζευγάρι έχουν μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λαγανά στο όνομα της 37χρονης ενώ τα τελευταία χρόνια είχαν επενδύσει στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και στις υποβρύχιες καταδύσεις με δικό του σκάφος το οποίο έφερε το όνομα της δολοφονημένης γυναίκας.

Δείτε ακόμη

Έπιασαν τον δολοφόνο του Ζουγανέλη – Το φρικτό έγκλημα στη Μύκονο και η Μαργαρίτα
Εντυπωσιακά ευρήματα από έφοδο στα κελιά του Κορυδαλλού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις