Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άκης Πετρετζίκης: Προκάλεσε «πανικό» στα social
LIFESTYLE

Άκης Πετρετζίκης: Προκάλεσε «πανικό» στα social

Άκης Πετρετζίκης: O αγαπημένος σεφ και της δικής σου μαμάς άνοιξε ένα ακόμη κατάστημα AP Burger

Άκης Πετρετζίκης: Είναι οπωσδήποτε ένας από τους πιο επιτυχημένους σεφ της γενιάς του, διαθέτει δικά του καταστήματα εστίασης, τηλεοπτική παρουσία, e shop και πολύ δυνατά social media, ενώ έχει καταφέρει να κατακτήσει το αρκετά απαιτητικό κοινό των μαμάδων μας και να είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε όλες τις ηλικίες, από τους teenagers μέχρι και τις κυρίες άνω των 65 ετών οι οποίες –έχω πολλά παραδείγματα- έχουν μάθει να χρησιμοποιούν το tablet αποκλειστικά και μόνο για να βλέπουν τις συνταγές του.

Χθες ο Άκης βρέθηκε στο νέο του κατάστημα AP Burger στο κέντρο της Αθήνας και έκανε ανάρτηση μιας φωτογραφίας του με βερμούδα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει πίνοντας milk shake ενώ φαίνονται αρκετά από τα τατουάζ τα οποία έχει στα πόδια του. Κάποιες από τις μεγαλύτερες σε ηλικία θαυμάστριες του βρήκαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν γιατί έχει τόσα τατουάζ επάνω του και ο Άκης απάντησε με πάρα πολύ χιούμορ τόσο σε εκείνες που θα τον ήθελαν με λιγότερα όσο και σε εκείνες που τον υποστήριξαν λέγοντάς του πως τους αρέσουν.

γράφει η Έλενα Φάκου

Άκης Πετρετζίκης: Τι απεικονίζουν όμως τα τατουάζ του, τα οποία έχει στα πόδια του;

Είδαμε μια τίγρη και πιο συγκεκριμένα το κεφάλι της στο ένα του πόδι ενώ στο άλλο έχει τον Goku, ένα χαρακτήρα από το Dragon Ball, ενώ στο χέρι του διακρίναμε και μια κορώνα. Μερικά από τα πιο εύστοχα q+a  που διαβάσαμε κάτω από την φωτογραφία του είναι: «Και όταν φύγει η μόδα τι θα κάνεις;» με τον Άκη να απαντά «Θα το ξανακάνω μόδα» και «Υπερβολή της μόδας όμως, χάνεις το εγώ σου. Αφού είσαι ωραίος» με τον σεφ να απαντάει «Το εγώ είναι εσωτερικό δεν έχω κάνει tattoo στα εντόσθια».

Ο ‘πόλεμος’ των σχολίων συνεχίστηκε με τις followers του Άκη να διαφωνούν για το αν τους αρέσουν ή όχι τα τατουάζ του. Σε ένα πράγμα κατέληξαν όμως όλες ανεξαιρέτως: ότι τους αρέσει ο ίδιος.

Δείτε ακόμη

Τρεις φορές που η Έφη Αχτσιόγλου παρέδωσε μαθήματα μίνιμαλ κομψότητας
Σπάνια φωτογραφία: H Νόνη Δούνια ποζάρει μαζί με τη μητέρα της 21 χρόνια πριν
Survivor 4–All Star ! «Κλείδωσε» ο παρουσιαστής – Μένει ο Τανιμανίδης;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις