Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Σαββίδης: «Άμεσα να νικήσουμε»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Σαββίδης: «Άμεσα να νικήσουμε»

Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Την άμεση επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τους συνεργάτες του.

Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Την άμεση επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τους συνεργάτες του. Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων τόνισε πως μόνο οι νίκες μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά ο Σαββίδης προσπαθεί με τον τρόπο του να κρατήσει την ισορροπία στην ομάδα, από τη στιγμή που ακόμη διακυβεύεται η 2η θέση και η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να στραβώσει κι άλλο το πράγμα, αφού το σταυροδρόμι είναι κρίσιμο. Γι’ αυτό και στην επικοινωνία που είχε με τους συνεργάτες του τόνισε: «Μόνο ένα φάρμακο υπάρχει για τις ήττες κι αυτό είναι η νίκη άμεσα». Επίσης, υπογράμμισε ότι όλοι θα αξιολογούνται μέχρι το τέλος της σεζόν!

Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Ρέμπε

Ο Όλαφ Ρέμπε είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ όπως έγινε γνωστό σήμερα. Οι επιτελείς του δικεφάλου του Βορρά είχαν ανοιχτή επικοινωνία με τον 42χρονο και σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταξύ τους συμφωνία. Πρόκειται για συμβόλαιο διετές με οψιόν ανανέωσης για ακόμη μία χρονιά και ο Γερμανός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι τα τέλη του μήνα. Μέσα στις επόμενες ημέρες ο προκάτοχός του, Μάριο Μπράνκο, αναμένεται να τον ενημερώσει για όλα τα θέματα. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ρέμπε θα… σηκώσει άμεσα μανίκια για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου.

Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: «Γκάζια» από Φερέιρα!

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ξεκίνησαν την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, πριν την έναρξη του προγράμματος ο Αμπέλ Φερέιρα μάζεψε τους παίκτες στο κέντρο και τους… γκάζωσε. Αφορμή ήταν η κακή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στα λάθη τους και τους τόνισε την ανάγκη για αφύπνιση, αφού παίζεται η 2η θέση. Ακολούθησε η προπόνηση που ήταν αφιερωμένη σε φυσική κατάσταση, κυκλοφορία και επιθετική ανάπτυξη.

Δείτε ακόμη

«Πόλεμος» μεταξύ Αυγενάκη και Βασιλακόπουλου!
Βέρντε: «Σαν… φιλικό με Παναθηναϊκό»
Αυλαία της άμεσης διοικητικής εμπλοκής της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο σύλλογο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις