Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία – ηλικιωμένη: Εφιάλτης για 73χρονη στον Αλμυρό Βόλου
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία – ηλικιωμένη: Εφιάλτης για 73χρονη στον Αλμυρό Βόλου

Ληστεία - ηλικιωμένη: Η εισβολή τρόμου για την 73χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, καταγράφεται τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ληστεία – ηλικιωμένη: Εφιάλτη μέσα στο σπίτι της, στον Αλμυρό του Βόλου, έζησε μια 73χρονη γυναίκα. Έμεινε όμηρος για αρκετή ώρα υπό τις συνεχείς απειλές κουκουλοφόρων ληστών, οι οποίοι, για να διαφύγουν ανενόχλητοι, πριν προλάβει η άτυχη γυναίκα να καλέσει την Αστυνομία και ξεκινήσουν άμεσα αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, την κλείδωσαν στο μπάνιο!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η εισβολή τρόμου για την 73χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, καταγράφεται τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, στο σπίτι της στον Αλμυρό, εισέβαλαν δύο κουκουλοφόροι, οι οποίοι κρατούσαν μαχαίρια. Μπροστά στους κουκουλοφόρους με τα μαχαίρια να την απειλούν να μη μιλήσει. Νωρίτερα είχαν σπάσει ένα από τα παράθυρα του σπιτιού. Έντρομη η γυναίκα, κινήθηκε μέσα στο σπίτι να δει πως προκλήθηκε ο δυνατός θόρυβος και βρέθηκε αντιμέτωπη με τους ληστές.

Ο ένας από τους δύο της έκλεισε με το χέρι το στόμα, την κράτησε ακίνητη, την ίδια στιγμή που ο δεύτερος κουκουλοφόρος συνεργός, , άρχισε να ψάχνει όλα τα σημεία του σπιτιού προκειμένου να βρει χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. Εν τέλει, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι με τα μαχαίρια, βρήκαν και άρπαξαν δύο χρυσά δαχτυλίδια, που είχαν και συναισθηματική αξία για την ιδιοκτήτρια, ενώ άρπαξαν και την ασύρματη συσκευή σταθερής τηλεφωνίας για να μη μπορέσει έγκαιρα να ενημερώσει την Αστυνομία.

Βγήκε από το μπάνιο

Η γυναίκα τελικά, με πολλές προσπάθειες κατάφερε να βγει από το μπάνιο και να επικοινωνήσει με συγγενείς της και την Αστυνομία. Όπως είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βόλου και του Αλμυρού, οι δράστες, εκτός από κουκούλες, φορούσαν και γάντια στα χέρια και μιλούσαν καλά ελληνικά. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν την έρευνα εντός της οικίας αλλά και έξω από αυτήν καθώς υπήρξε υποψία ότι τους δύο ληστές περίμενε στο δρόμο με μέσο διαφυγής και τρίτος συνεργός τους.

Δείτε ακόμη

Ο Σχοινάς μιλάει για την τρομακτική ληστεία στο σπίτι τους – Τι είπε η Γαρμπή στους κακοποιούς
Τσαντάκηδες Αττική: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση τους
Ανήλικοι (!) σχεδίαζαν να πετάξουν μολότοφ σε αστυνομικούς – Υποψίες για “στρατολόγηση”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις