alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να ρίξεις μια κοπέλα: Υπάρχουν λάθος ατάκες για γυναίκες;
PLUS

Πώς να ρίξεις μια κοπέλα: Υπάρχουν λάθος ατάκες για γυναίκες;

Πώς να ρίξεις μια κοπέλα: Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι σου να μπορέσεις να υποστηρίξεις μία ελκυστική συμπεριφορά

Πώς να ρίξεις μια κοπέλα: Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι σου να μπορέσεις να υποστηρίξεις μία ελκυστική συμπεριφορά μέχρι τέλους και να μην κάνεις τραγικά λάθη. Το τι λάθη “επιτρέπεται” να κάνεις, εξαρτάται από το ποια έχεις απέναντί σου, από το πόσο όμορφη είναι, από το πόσο ανοιχτόμυαλη είναι και πολλά άλλα.

Ξεκινάμε λοιπόν με 5 ατάκες για γυναίκες, που αποδίδουν άψογα- τις έχω δοκιμάσει εκατοντάδες φορές για να καταλήξω σε αυτό το συμπέρασμα – σε γυναίκες με καλή διάθεση και χιούμορ. Άλλωστε αν δεν έχει καλή διάθεση μία γυναίκα απόψε ή γενικότερα, γιατί να θέλεις να την γνωρίσεις εξαρχής;

Πώς να ρίξεις μια κοπέλα: Όσο πιο όμορφη είναι μία γυναίκα, τόσο πιο πολύ θα σε “τεστάρει“.

Ατάκα #1. Αν Έχει Ωραία Οπίσθια
“Είσαι πιο ωραία όταν φεύγεις, παρά όταν έρχεσαι:-) Καλησπέρα”.

Αν πας και κάνεις ένα άξεστο σχόλιο για τα οπίσθιά της όπως ακούς πολλές φορές σε φανάρι από οδηγούς ή κάτι παρόμοιο, θα προσβληθεί και θα σε χαστουκίσει ίσως. Πέρα από αυτό, και να μη σου μιλήσει άσχημα, σίγουρα θα είσαι άλλος ένας που την πλησίασε λάθος και που δε θα καταφέρει κάτι.

Μπορείς όμως να σχολιάσεις τα οπίσθια της με έξυπνο τρόπο και χιούμορ. Όπως στο συγκεκριμένο παράδειγμα. Η χρήση αυτής της ατάκας μου έχει δείξει ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση η γυναίκα να μην καταλάβει τι εννοείς εκείνη τη στιγμή… Οπότε και το εξηγείς, αλλά και πάλι χωρίς να πεις αυτολεξεί “έχεις ωραίο κώλο”.
Μπορείς να πεις “η πίσω όψη σου είναι πιο ωραία από την μπροστινή.. και δεν το λέω επειδή δεν έχεις ωραίο πρόσωπο… αλλά για να τονίσω τι ξεχωρίζει!” χαμογελώντας. Τώρα είναι έτοιμη να συστηθείτε και να μιλήσετε.

Σε κάθε περίπτωση, όταν χρησιμοποιείς αυτές τις ατάκες για γυναίκες, την κοιτάζεις στα μάτια και δεν καρφώνεσαι στο σημείο που σε ενδιαφέρει. Σχολιάζεις με τρόπο διακριτικό μεν, αλλά δείχνεις ότι σε ελκύει ερωτικά το σώμα της, κάτι που θα εκτιμήσει.

Ατάκα #2. Σε Πολύ Όμορφη Γυναίκα
“Γεια σου… ήθελα να μιλήσω στην πιο όμορφη γυναίκα του μαγαζιού……… (παύση) αλλά δεν είχα το θάρρος, και ήρθα σε σένα!” (μεγάλο χαμόγελο)

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αυτή η ατάκα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ σε πολύ όμορφη γυναίκα. Μόνο σε γυναίκα που νιώθει ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα του μαγαζιού. Αν το πεις αυτό σε κάποια που απλά είναι πολύ ωραία ή χαριτωμένη, ενδέχεται να σε βρίσει, να ξινίσει. Η όμορφη, αν έχει χιούμορ, θα γελάσει.

Στο κάτω κάτω αυτού του είδους οι ατάκες για γυναίκες που είναι δεδομένα όμορφες έχουν συγκεκριμένο στόχο. Αποσκοπούν στο να δείξεις ότι θέλεις να προχωρήσεις σε πιο ουσιώδη θέματα συζήτησης και όχι να αναλωθείς σε κομπλιμέντα, όπως έχει συνηθίσει να κάνουν όλοι οι άλλοι. Συστήσου και προχώρα! Έχεις κερδίσει την πρώτη εντύπωση.

Ατάκα #3. Σε Πολύ Όμορφη Κοπέλα – Και Πάλι
“Γεια σου… είσαι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει απόψε… (παύση)…… τα τελευταία…… 2 λεπτά!” (και πάντα χαμόγελο!)

Και πάλι καλό είναι αν μιλάς σε όμορφη γυναίκα πουδε θα προσβληθεί, αλλά θα γελάσει. Αυτό το push-pull, που δηλαδή κάνεις ένα κοπλιμέντο και μετά το παίρνεις πίσω, δημιουργεί εύκολα έλξη και προκαλεί το ενδιαφέρον της γυναίκας. Είναι κάτι που την μπερδεύει, και όταν κάτι την μπερδεύει, την κάνει ευάλωτη. Και πάλι αν αντιδράσει θετικά συστήνεσαι και συνεχίζεις να της μιλάς.

Το βασικό είναι να δημιουργείς μια άνετη για τη γυναίκα ατμόσφαιρα. Οι ατάκες για γυναίκες που δείχνουν ότι έχεις χιούμορ της δίνουν να καταλάβει ότι μαζί σου μπορεί να χαλαρώσει. Και στη συνέχεια να απολάυσει τη διαδικασία του φλερτ. Το ζητούμενο και σε αυτή την περιπτωση είναι να την κάνεις να αισθάνεται ευχάριστα για να είναι διαθέσιμη ερωτικά.

Ατάκα #4. Σε Γυναίκα / Γυναίκες Που κάθεται / Κάθονται Κοντά Σου
“Γεια… είσαι ντροπαλή/ντροπαλές;…( Αυτές: Όχι, γιατί;) Γιατί είστε 10 λεπτά εδώ, και δε μας έχετε ρωτήσει το όνομά μας.. δε μας έχετε πει ένα γεια :-)”

Και πάλι, γυναίκες με χιούμορ και καλή διάθεση θα ανταποκριθούν πολύ θετικά κατά τη διάρκεια αυτής της προσέγγισης, θα γελάσουν και θα σου μιλήσουν. Εκτός από αυτό, θα δημιουργήσεις ένα πολύ θετικό κλίμα που θα κάνει τις γυναίκες να ανοιχτούν.

Το στοιχείο του απροσδόκητου που περιέχει αυτή η ατάκα, δίνει στη γυναίκα την αυτοπεποίθηση να σπάσει εκείνη τον πάγο. Να θελήσει εκείνη να σου κάνει ερωτήσεις και να σε προσεγγίσει. Αυτή η κίνηση θα την κάνει νιώσει ότι έχει την πρωτοβουλία της ερωτικής της ζωής. Αυτού του είδους ατάκες για γυναίκες θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις με διαφορά από τους άλλους.

#5. Ειλικρίνεια Και Απλότητα
“Γεια σου… σε είδα και μου άρεσες πολύ, αν δε σου μιλούσα θα το μετάνιωνα. Με λένε………..”

Πολλές φορές, ειδικά στο φλερτ, η απλότητα και η ειλικρίνεια είναι το καλύτερο όπλο σου. Καλύτερο από οποιονδήποτε τρόπο εντυπωσιασμού. Αν η άλλη έχει διάθεση να κοινωνικοποιηθεί, το πιο πιθανό είναι να ανταποκριθεί θετικότατα σε αυτή την προσέγγιση. Θα σου δώσει το όνομά της και το Παιχνίδι αρχίζει!!

Εδώ δεν μιλάμε πια για ατάκες για γυναίκες. Μιλάμε για τον τρόπο που μπορείς να εκδηλώσεις ότι ενδιαφέρεσαι ερωτικά με το να ανοιχτείς εσύ ο ίδιος. Από τη μια παίρνεις ένα ρίσκο να εκτεθείς. Από την άλλη όμως, καμία από τις ατάκες για γυναίκες δεν σου εξασφαλίζει 100 % επιτυχία.

Δείτε ακόμη

Από το μυαλό στο κρεβάτι: Πέντε γυναικείες φαντασιώσεις έτοιμες για κατανάλωση
Βασικοί κανόνες της ελεύθερης σχέσεις για να μην την πατήσεις
Με ποιούς stars ερεθίζεται ο περισσότερος κόσμος