Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Βίσση: “Εχω υπάρξει θύμα των talent shows”
LIFESTYLE

Άννα Βίσση: “Εχω υπάρξει θύμα των talent shows”

Άννα Βίσση: Η μεγάλη σταρ παραδέχεται σε συνέντευξή της ότι η συμμετοχή της στο StarAcademy, ήταν καθαρά για οικονομικούς λόγους.

Άννα Βίσση: Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε για τα talent show σε συνέντευξή της. Η Άννα Βίσση δεν φοβήθηκε να παραδεχθεί πως η συμμετοχή της στην επιτροπή του Star Academy οφειλόταν καθαρά σε οικονομικούς λόγους. Η μεγάλη σταρ, με την αξιοζήλευτη καριέρα ετών σε Ελλάδα και εξωτερικό, μίλησε στο «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά. Όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να κάνει κάτι στην τηλεόραση, απάντησε: «Αμέ! Όπως αγαπάς την τηλεόραση, κι εγώ την αγαπάω.

Φτάνει και η τηλεόραση να μας αγαπάει. Τι εννοώ… Καλώς ή κακώς κι εγώ έχω υπάρξει θύμα αυτού που λέμε talent show, καθαρά για οικονομικούς λόγους. Ας μη γελιόμαστε… Δεν μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα. Αλλά δεν έχει σημασία, αφού εκείνη την ώρα το κάναμε για κάποιον λόγο… Πάει, έγινε».

Άννα Βίσση: Απρόσμενη εμφάνιση

Η σταρ εμφανίστηκε στο παράθυρο της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, χωρίς να ήταν προγραμματισμένο! Ο Πέτρος από τους Alcatrash, το συγκρότημα που συνοδεύει τον παρουσιαστή με τις μουσικές του επιλογές, πήρε στο τηλέφωνό του την Άννα κι εκείνη απάντησε και τον αναγνώρισε αμέσως. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να το πιστέψει, έως της στιγμή που η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην οθόνη του… «Η Άννα Βίσση! Θα τρελαθώ! Ρε Άννα! Ρε Άννα γαμ…ο!», αναφώνησε ο παρουσιαστής, με τη χαρά του να μην περιγράφεται με λόγια. Εκείνη ανταπέδωσε λέγοντας: «Νίκο έχεις ομορφύνει πολύ»! Στο τέλος, φυσικά, η Άννα Βίσση είπε και ένα τραγούδι!

Δείτε ακόμη

«Σε ποιον να πω το σ΄αγαπώ» Δήμητρα Γαλάνη – Μιχάλης Χατζηγιάννης
Η Τούνη ποζάρει στη μπανιέρα και όλοι χάνουν τα λόγια τους
Πώς σχολίασε η Κορομηλά την αποχώρηση Μενεγάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις