Γκριεζμάν Μπαρτσελόνα: Πρώτα κατάκτηση Champions League

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκριεζμάν Μπαρτσελόνα: Πρώτα κατάκτηση Champions League

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Γκριεζμάν Μπαρτσελόνα: Το… μάτι στην MLS έκλεισε ο Αντουάν Γκριεζμάν, υποστηρίζοντας ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του εκεί, ωστόσο ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φύγει από τη Βαρκελώνη αν πρώτα δεν κατακτήσει το Champions League.

05.06.2020 | 20:17

Γκριεζμάν Μπαρτσελόνα: Το… μάτι στην MLS έκλεισε ο Αντουάν Γκριεζμάν, υποστηρίζοντας ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του εκεί! Βέβαια, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε ότι δεν… το κουνάει από τη Βαρκελώνη αν πρώτα δεν κατακτήσει το Champions League με τους Καταλανούς. Με λίγα λόγια, άφησε να εννοηθεί πως όταν εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα», τότε θα περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να πει από εκεί το «αντίο» στο ποδόσφαιρο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει αυτή τη στιγμή ως προτεραιότητα την Μπαρτσελόνα, με την οποία θέλει να κατακτήσει τίτλους και κυρίως το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ωστόσο, στο βάθος του μυαλού του σκέφτεται και το επόμενο βήμα στην καριέρα του, δείχνοντας να έχει πάρει την τελική του απόφαση. Ο Γάλλος διεθνής έχει αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στην Αμερική και να κρεμάσει εκεί τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Κάτι που ξεκαθάρισε με σχετική του δήλωση.

Γκριεζμάν Μπαρτσελόνα: «Πρώτα θέλω να κατακτήσω το Champions League»

«Μετά την Ισπανία και την Μπαρτσελόνα, στόχος μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στις ΗΠΑ. Δεν ξέρω σε ποια ομάδα, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα», τόνισε ο διεθνής Γάλλος επιθετικός και συμπλήρωσε: «Πρώτα θέλω να κατακτήσω το Champions League με την Μπαρτσελόνα. Αυτός είναι ο στόχος μου. Και μετά θα ήθελα να παίξω στο MLS». O 29χρονος επιθετικός διανύει μόλις την πρώτη του σεζόν στην Μπαρτσελόνα, αλλά έδειξε ότι είναι αποφασισμένος για το τι θα πράξει ως το φινάλε της καριέρας του. Με τους μπλαουγκράνα έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 και όπως φαίνεται στα 33 του θα πει «αντίο» στην Ευρώπη για χάρη του MLS. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι μέχρι τότε δύσκολα θα αλλάξει ομάδα, εκτός αν έχει κατακτήσει το Champions League με τους Καταλανούς. Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό ο Γκριεζμάν έβαλε τέλος στα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται για τον ίδιο.

Δείτε ακόμη

Superleague Ολυμπιακός: «Παίζει» Βαλμπουενά, επενδύει σε Αποστολόπουλο
H πρεμιέρα των play off της Super League στο ΟΠΑΠ Game Time
Χρυσή τομή με Πούγγουρα, Χατζηγιαννάκης τριετίας
Exit mobile version