Superleague Ολυμπιακός: «Παίζει» Βαλμπουενά, επενδύει σε Αποστολόπουλο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Superleague Ολυμπιακός: «Παίζει» Βαλμπουενά, επενδύει σε Αποστολόπουλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Superleague Ολυμπιακός: Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ματιέ Βαλμπουενά στη βασική ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ανακοίνωσε τον Απόστολο Αποστολόπουλο ο Ολυμπιακός.

05.06.2020 | 13:48

Superleague Ολυμπιακός: Η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Ματιέ Βαλμπουενά θα κρίνει μία θέση στην 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Τούμπας. Ο Γάλλος άσος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στη χθεσινή προπόνηση και αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί τότε ο Κώστας Φορτούνης είναι αυτός που θα πάρει το θέση του στο αρχικό σχήμα. Σε ό,τι αφορά το σύστημα ο Μαρτίνς έχει καταλήξει στο 4-3-3 όπως φάνηκε από τις δοκιμές που έκανε.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σα με τους Μπα και στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Τσιμίκας και Ελαμπντελαουί. Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά θα συνθέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ελ Αραμπί με τους Μασούρα και έναν εκ των Βαλμπουενά ή Φορτούνη στις δύο πτέρυγες. Με λίγα λόγια ο προπονητής του Ολυμπιακού θα εμπιστευτεί τους… συνήθεις ύποπτους, αφού δεν θέλει να πάρει το οποιοδήποτε ρίσκο στην πρεμιέρα των play offs.

Superleague Ολυμπιακός: Επένδυση με Αποστολόπουλο

Ο προγραμματισμός στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν δεν περιλαμβάνει μόνο την απόκτηση ποδοσφαιριστών ενδεκάδας. Άλλωστε, είναι γνωστή η φιλοσοφία των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια να μαζεύουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά από νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στο πλαίσιο αυτό οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου, ο οποίος αγωνιζόταν τη φετινή χρονιά στον Πανσερραϊκό.

Ο νεαρός αριστερός μπακ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των «λιονταριών» και αποτελεί ένα από τα next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στη φετινή σεζόν, αν και μόλις 17 ετών, πήρε συμμετοχές με τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας, στα ματς με Ορφέα Ξάνθης, Τρίγλια και Βόλο. Για την περίπτωση του είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ, ωστόσο εδώ και δύο εβδομάδες περίπου ο Αποστολόπουλος τα είχε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, αφού ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 2002) θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Πειραιωτών για την απόκτηση του παίκτη.

Δείτε ακόμη

H πρεμιέρα των play off της Super League στο ΟΠΑΠ Game Time
Χρυσή τομή με Πούγγουρα, Χατζηγιαννάκης τριετίας
ΕΟΚ για επιχορηγήσεις: «Δε δικαιολογείται τέτοια μείωση»
Exit mobile version