Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλκίνοος Ιωαννίδης: Σκληρή απάντηση σε Μπέο
ΕΛΛΑΔΑ

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Σκληρή απάντηση σε Μπέο

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Η ξεχωριστή απάντησή του στο πρόσφατο χυδαίο υβρεολόγιο που εξαπέλυσε εναντίον του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Μια διαμάχη έχει ξεσπάσει από τα τέλη Μαΐου σχετικά με το νερό στους Σταγιάτες Βόλου, μεταξύ των κατοίκων του χωριού και του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου. Οι ντόπιοι ζητούν με ψήφισμα για ελεύθερα νερά και να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους. Τον αγώνα τους στηρίζει και ο γνωστός καλλιτέχνης Αλκίνοος Ιωαννίδης. Μάλιστα έχει γράψει και τραγούδι για το «νερό των Σταγιατών», με το οποίο και απαντά στην άνευ προηγουμένου επίθεση. Η διαρκής και δημόσια στήριξη του Αλκίνοου Ιωαννίδη προκάλεσε την έκρηξη του δημάρχου Βόλου που επιτέθηκε με ύβρεις κατά του τραγουδιστή, μπροστά στις κάμερες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

«Δυστυχώς κατοικούν 30-40 οικογένειες το πολύ, ονομάζονται Σταγιάτες, έχουν γεμίσει καμιά δεκαριά σημεία με μαύρες σημαίες, κάνουν ανακοινώσεις, δεν έχουν πληρώσει ποτέ νερό, έκαναν κατάληψη στο κοινοτικό κτήριο, έχουν καταστρέψει τουλάχιστον 15-20 φορές τους χλωριωτές. Λειτουργούν αυθαίρετα τελείως και έχουν και έναν μ****** που λέγεται Αλκίνοος Ιωαννίδης και τους συμπαραστέκεται. Ο τραγουδιστής έδωσε μια ξεχωριστή απάντηση στο υβρεολόγιο που εξαπέλυσε εναντίον του ο δήμαρχος Βόλου. Πάντα δίπλα στα κινήματα, πάντα μαζί με την κοινωνία, ο Αλκίνοος διεκδικεί και αγωνίζεται έχοντας στο πλευρό του, το μέλλον μας, τα παιδιά. Ο Αλκίνοος με το συγκρότημα Εστουδιαντίνα της Νέας Ιωνίας Βόλου και τα παιδιά του χωριού Σταγιάτες, τραγούδησε με συγκινητικό τρόπο το γνωστό τραγούδι που έχει γράψει για τον αγώνα των κατοίκων του χωριού. «Σαν το νερό των Σταγιατών δεν έχει, όποιος το πίνει πολεμάει και αντέχει. Δεν τ’ αγοράζω δεν πουλώ, μα με κερνάς και στο κερνώ, όποιος το πίνει πολεμάει και αντέχει».

Δείτε ακόμα

“Έκρηξη” Μπέου – Οι “κοπριές” και ο μαλ@@ας ο Αλκίνοος Ιωαννίδης (vid)

Επεισόδια στην Αθήνα για τη δολοφονία Φλόιντ: Ειδικό σχέδιο από την ΕΛΑΣ σε τρεις άξονες
13χρονη κατήγγειλε βιασμό από το θείο της
Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που δρούσε στο κέντρο της Αθήνας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις