Τροχαίο με μηχανή – Περιστέρι: Νεκρός 53χρονος, η τραγική ειρωνεία

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με μηχανή – Περιστέρι: Νεκρός 53χρονος, η τραγική ειρωνεία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τροχαίο με μηχανή - Περιστέρι: Τροχαία δυστυχήματα με μηχανή και μηχανάκι τους στέρησαν τη ζωή με 9 χρόνια διαφορά

03.06.2020 | 16:26

Τροχαίο με μηχανή – Περιστέρι: Ένας 53χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Περιστέρι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Patris News, ο άτυχος άντρας επέστρεφε στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου διέμενε τον τελευταίο μήνα, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- και εξετράπη της πορείας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο «Αττικόν», όμως ήταν ήδη αργά, αφού οι γιατροί, απλά, διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο άτυχος 53χρονος τον Ιούλιο του 2011 είχε χάσει τον 18χρονο γιο του σε τροχαίο δυστύχημα, με μοτοσυκλέτα, που είχε σημειωθεί στην είσοδο της πόλης του Πύργου. Το βράδυ της Τρίτης έχασε τη ζωή του 42χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, την ώρα που το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό από τη βροχή. Ο 42χρονος, ο οποίος διέμενε στην Αγία Μαρίνα και υπηρετούσε στις φυλακές Δομοκού, κλήθηκε να πάει εκτάκτως στην υπηρεσία του όπως και άλλοι συνάδελφοί του από Λαμία. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχαν δώσει ραντεβού κάπου πάνω από το νοσοκομείο Λαμίας για να πάνε στις φυλακές όλοι μαζί.

Κάποτε θα γινόταν το κακό…

Ξαφνικά ο 42χρονος έχασε τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο ξήλωσε μία πινακίδα, «έκοψε» μια κολόνα φωτισμού και άρχισε να κάνει τούμπες. Δυστυχώς ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άσχημα και να χάσει τη ζωή του επί τόπου. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν αμέσως στον τόπο του τραγικού συμβάντος και παρέλαβαν τον 42χρονο, διαπίστωσαν και αυτοί ότι ήταν ήδη αργά. «Κάποτε θα γινόταν το κακό. Μας φωνάζουν συνέχεια νυχτιάτικα με κακές καιρικές συνθήκες εκτάκτως για έρευνες στα κελιά. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τροχαίο, αλλά δυστυχώς δεν ακούει κανείς. Τι θα πουν τώρα στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου;».

Δείτε ακόμη

Σύλληψη dealer με ναρκωτικά στην Μύκονο
Τραγωδία στην Κόρινθο: Μας σκότωσαν το παιδί, λέει ο πατριός της 23χρονης
“Τι θα πω αύριο στο παιδί μας;” – Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του συζύγου της Δώρας
Exit mobile version