Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μύκονος ναρκωτικά: Συνελήφθη 28χρονος Αλβανός
ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος ναρκωτικά: Συνελήφθη 28χρονος Αλβανός

Μύκονος ναρκωτικά: Χειροπέδες σ' έναν 28χρονο αλλοδαπό πέρασε χθες το βράδυ η ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου. Ο νεαρός άνδρας είχε κρύψει τα ναρκωτικά μέσα σε ένα κουτί Playstation.

Μύκονος ναρκωτικά: Χειροπέδες σ’ έναν 28χρονο αλλοδαπό πέρασε χθες το βράδυ (21:30) η ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου. Ο νεαρός άνδρας είχε τυλίξει τα ναρκωτικά με πέντε στρώσεις μεμβράνης και τα είχε τοποθετήσει σε ένα κουτί Playstation, ενώ ανάμεσα είχε βάλει γράσο, ώστε να μην μπορούν τα σκυλιά να τα εντοπίσουν. Ο δράστης πιάστηκε κατά την απόβασή του από το Blue Star στο λιμάνι της Μυκόνου, ο οποίος κουβαλούσε μαζί του 1,5 κιλό κοκαΐνης.

Οι άνδρες του Λιμεναρχείου με την εκπαιδευμένη σκυλίτσα Ugly, είχαν σχετική πληροφορία για το νεαρό άνδρα, με αποτέλεσμα να τον σταματήσουν για έλεγχο. Ο Αλβανός τους είπε πως είχε το playstation μαζί του για να παίζει παιχνίδια χωρίς όμως να έχει πάνω του τις δισκέτες. Σήμερα ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ οι πληροφορίες των λιμενικών αναφέρουν πως πρόκειται για άτομο το οποίο ανήκει σε κύκλωμα ναρκωτικών και με αφορμή το άνοιγμα της σεζόν στέλνει πακέτα για την υψηλή πελατεία του νησιού που αναμένεται να ταξιδέψει το καλοκαίρι.

Δείτε ακόμη

Ντόχα: Πρόβα διαχείρισης των κρουσμάτων κορονοϊού το καλοκαίρι;
Την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου τιμούν σήμερα δήμοι της Αττικής
Τραγωδία στην Κόρινθο: Μας σκότωσαν το παιδί, λέει ο πατριός της 23χρονης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις