Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 υποψήφιοι: Οι πρώτοι που διεκδικούν μια θέση – Τον έναν τον… έχουμε ξαναδεί
LIFESTYLE

GNTM 3 υποψήφιοι: Οι πρώτοι που διεκδικούν μια θέση – Τον έναν τον… έχουμε ξαναδεί

GNTM 3 υποψήφιοι: Η κάμερα του Alpha βρέθηκε στα pre-casting για τον τρίτο κύκλο του GNTM.

GNTM 3 υποψήφιοι: Η κάμερα του Alpha βρέθηκε στα pre-casting για τον τρίτο κύκλο του GNTM, όπου καθημερινά συρρέουν επαγγελματίες του χώρου αλλά και επίδοξα μοντέλα χωρίς εμπειρία για μία θέση στο σπίτι του ριάλιτι. Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει ήδη τις 7.000 από γυναίκες και άνδρες που διεκδικούν το αρχικό οκ της παραγωγής, ενώ η επόμενη φάση του κάστινγκ δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν τις 15 Ιουνίου.Ορισμένοι από τους υποψήφιους του τρίτου κύκλου του GNTM, μίλησαν στον φακό για την προετοιμασία τους. «Χρειάζεται καλή διατροφή, όχι λιπαρά και γυμναστική. Πιστεύω επειδή είναι το πρώτο GNTM για άντρες θα πάει όλη η καλή φουρνιά. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός, ευτυχώς δεν έχω κοπέλα και δεν πρόκειται να έχω κοπέλα γιατί δεν πας μπροστά έτσι. Αν είχα κοπέλα και μου έλεγε δεν θα πας, θα είχε φάει ένα Χ, σουτ και τελείωσε», υποστηρίζει ο Παναγιώτης Παρούσος.

«Σπουδάζω Ιστορία και Αρχαιολογία, είμαι στο πτυχίο. Παράλληλα, ασχολούμαι με το μόντελινγκ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Επιλέχθηκα το 2019 να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς που είχε κερδίσει και ο Νίκος Παπαδάκης το 1994 και βγήκα δεύτερος στον κόσμο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκπαίδευση και εξέλιξη πάνω στο μόντελινγκ, ελπίζω να μπω στο σπίτι στη δωδεκάδα», λέει ο Νίκος Αντωνόπουλος.

GNTM 3 υποψήφιοι: Ο Παρούσος, που πέρασε από το Game of Love

Ο Παναγιώτης Παρούσος πέρασε από το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», πήγε μετά στο trash-y Game Of Love και τώρα μιλάει στην Κατερίνα Καινούργιου για την επιθυμία του να μπει στο νέο κύκλο του GNTM. «Άλλωστε έχω τα προσόντα, τα άλλα θα είναι γατάκια εκεί» είπε.

Δείτε ακόμη

Ο κακός χαμός για το GNTM – Τα πρώτα μοντέλα που δήλωσαν συμμετοχή & ο Γιώργος Καράβας
“Φυσικά και υπήρχαν προβλήματα με την Βίκυ” – Η Ηλιάνα (επιτέλους) μίλησε (vid)
Μισή έμεινε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Οι φωτο που ανέβασε με μπικίνι
Η αδιανόητα όμορφη σύζυγος του Ίσκο μιλάει για sex

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις