Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / GNTM 3 αιτήσεις: Τα πρώτα μοντέλα που δήλωσαν συμμετοχή
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

GNTM 3 αιτήσεις: Τα πρώτα μοντέλα που δήλωσαν συμμετοχή

GNTM 3 αιτήσεις: Οι συμμετοχές για το GNTM 3 έχουν αγγίξει τις 7.000.

GNTM 3 αιτήσεις: Όπως είναι ήδη γνωστό ο τρίτος κύκλος του GNTM δε θα έχει μόνο κορίτσια, αλλά και αγόρια. «Ο 3ος κύκλος του GNTM επιστρέφει στο Star  για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Τα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού και τα κάστινκ έχουν ήδη ξεκινήσει. Η κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε σε ένα από αυτά και έδωσε στους τηλεθεατές τις πρώτες εικόνες των μοντέλων που πέρασαν από την… πασαρέλα του GNTM. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν φτάσει τις 7.000.

GNTM 3: Οι ερωτήσεις που κάνει η παραγωγή

Οι υποψήφιοι δέχτηκαν διάφορες ερωτήσεις, όπως ποια παίκτρια ξεχωρίζουν από το περσινό GNTM, αν έχουν σχέση και αν ζηλεύουν τον/την σύντροφό τους ή αν τους ζηλεύει το ταίρι τους, αν έχουν λευκό ποινικό μητρώο, ποιος είναι ο λόγος που δήλωσαν συμμετοχή, αλλά και ποιος είναι ο στόχος τους.

Οι οντισιόν της Αθήνας γίνονται με γοργούς ρυθμούς και σκοπός της παραγωγής είναι να επισπεύσει τα κάστινγκ, ώστε να ολοκληρωθούν σύντομα, μέχρι τις 15 Ιουνίου, σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

GNTM 3: Ο Γιώργος Καράβας στη θέση της Έλενας Χριστοπούλου;

Και ενώ όπως όλα δείχνουν τον ρόλο της coach θα αναλάβει, μετά την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Γιώργος Καράβας είναι ο επικρατέστερος για τον ρόλο του μέντορα στην ομάδα των αγοριών.

Σύμφωνα με το «Έλα Χαμογέλα», πρόκειται για έναν από τους πιο καλά αμειβόμενους Έλληνες επαγγελματίες στον χώρο της μόδας, με διεθνείς συνεργασίες και με αρκετά χιλιόμετρα πασαρέλας στο ενεργητικό του, για τους πιο γνωστούς οίκους μόδας.

Ποιος είναι όμως ο Γιώργος Καράβας;

Θεωρείται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους Έλληνες στο χώρο της μόδας.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982.
Ξεκίνησε την εργασιακή του πορεία ως personal trainer.
Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την Αθλητική δημοσιογραφία.
Η πρώτη του δουλειά στο εξωτερικό ήταν για τον οίκο Zegna.
Έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές όπως ο Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré, Thierry Hermès, Vivienne Westwood.
Έχει κάνει πέρασμα από μια ταινία μικρού μήκους αυστραλιανής παραγωγής
Εδώ και 8 χρόνια είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Ραφαέλα και έχει δυο παιδιά. Έναν γιο 7 ετών και μια κόρη 5 ετών.
Λατρεύει τα ταξίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις