Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πέος στύση – μέγεθος: Είσαι Grower ή Shower;
PLUS

Πέος στύση – μέγεθος: Είσαι Grower ή Shower;

Πέος στύση - μέγεθος: Σύμφωνα λοιπόν με τους ιατρούς ουρολόγους-ανδρολόγους δεν υπάρχει επίσημη επιστημονική εξήγηση γύρω από τη διαμάχη grower - shower.

Πέος στύση – μέγεθος: Υπάρχουν δυο είδη ανδρών, οι Grower και οι Shower. Ας εξηγήσουμε τι σημαίνουν αυτοί οι όροι. Αρχικά να πούμε ότι υπάρχουν δυο είδη ανδρικών γεννητικών οργάνων: Oι μεν growers είναι αυτοί που έχουν ένα πολύ μικρό πέος όταν είναι σε χαλαρή κατάσταση και το βλέπουν να μεγαλώνει υπερβολικά όταν έρχεται σε στύση. Οι δε showers είναι εκείνοι που έχουν ένα πολύ μεγάλο πέος όταν είναι σε χαλαρή κατάσταση το οποίο όμως δεν αλλάζει δραματικά όταν έρχεται σε στύση.

Αυτό όμως ισχύει ή είναι πρόκειται για μια οφθαλμαπάτη; Σύμφωνα λοιπόν με τους ιατρούς ουρολόγους-ανδρολόγους δεν υπάρχει επίσημη επιστημονική εξήγηση γύρω από τη διαμάχη grower – shower. Ούτως ή άλλως ένα πέος σε στύση είναι πιο μεγάλο και πιο σκληρό από ένα χαλαρό για να μπορέσει να διεισδύσει στον κόλπο. Επομένως ο διαχωρισμός αυτός προκύπτει μέσω του DNA σου. Ή θα έχεις ένα μικρό πέος που θα μεγαλώνει πολύ για να ανταπεξέλθει ή ένα μεγάλο που θα μεγαλώνει λίγο.

γράφει η Έλενα Φάκου

Πέος στύση – μέγεθος: Tι άλλες διαφορές έχουν τα πέη μεταξύ τους;

Υπάρχουν ωστόσο κάποιες σημαντικές εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα όπως η λήψη ιατροφαρμακευτικής αγωγής η οποία προκαλεί στυτική δυσλειτουργία και δεν επηρεάζει μόνο τη συχνότητα και την ένταση των στύσεων  σου αλλά δημιουργεί και λανθασμένη εικόνα για το πραγματικό μέγεθος του πέους σου επηρεάζοντας την ευλυγισία του.

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις:

Μια ακόμη ιδιότητα που διαφέρει από άνδρα σε άνδρα είναι η ελαστικότητα του πέους. Ορισμένοι έχουν εκ φύσεως πιο ελαστικά πέη ενώ κάποιοι άλλοι καθόλου. Αυτοί με τα ελαστικά έχουν και πιο χαλαρές στύσεις, ενώ η αιτία των υποτονικών στύσεων είναι το κολλαγόνο. Όσοι άνδρες επίσης έχουν «σωσίβιο» στη μέση τους, νομίζουν ότι είναι growers, κάτι που δεν ισχύει. Απλώς το λίπος στη συγκεκριμένη περιοχή καλύπτει το πέος και από τη στιγμή που αυτό δε φαίνεται καλά δε μπορεί κανείς να καταλάβει το μέγεθος και την ένταση της στύσης του.

Δείτε ακόμη

Τέσσερα πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην επιλογή του συντρόφου σου αν θέλεις μια υγιή και μακροχρόνια σχέση
Οι δεξιοί χαίρονται περισσότερο το σεξ
Σεξ: Χάνεται η επιθυμία μετά τα 60;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις