Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΔΩΔΩΝΗ: «Γάλαθλον», για την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος
ΕΛΛΑΔΑ

ΔΩΔΩΝΗ: «Γάλαθλον», για την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος

ΔΩΔΩΝΗ: Συγκέντρωση 1 τόνου γάλακτος για την PRAKSIS με την βοήθεια του κοινού, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος.

ΔΩΔΩΝΗ: Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, γιορτάζει για 5η συνεχή χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος προσκαλώντας το κοινό να λάβει μέρος σε ένα μοναδικό «Γάλαθλον» και να βοηθήσει στη συγκέντρωση 1 τόνου γάλακτος, για την υποστήριξη του σημαντικού έργου της PRAKSIS και των Κέντρων Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων που λειτουργεί στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Με το 100% ελληνικό γάλα να αποτελεί το κυρίαρχο συστατικό για την παραγωγή όλων των αγνών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ, για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος η εταιρεία δημιούργησε ένα ψηφιακό «Γάλαθλον».

ΔΩΔΩΝΗ: Ο άνθρωπος και το παιδί σε προτεραιότητα

Μέσω του microsite www.tasteofgood.gr/galathlon, η ΔΩΔΩΝΗ προσκαλεί το κοινό από τις 29 Μαΐου ως και τις 7 Ιουνίου να απαντήσει σωστά και να λάβει μέρος στην κλήρωση για αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, συμβάλλοντας παράλληλα στη συγκέντρωση 1 τόνου γάλακτος για την PRAKSIS και των ανθρώπων που φροντίζει καθημερινά. Η PRAKSIS είναι μία ανεξάρτητη οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών, με κύριο στόχο τον σχεδιασμό, την εφαρμογή και την υλοποίηση προγραμμάτων αναπτυξιακής, ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης για την καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού ευπαθών κοινωνικά ομάδων και την υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών τους δικαιωμάτων. Γιορτάζοντας κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος – μία ημέρα που αποτελεί θεσμό για την εταιρεία – τα τελευταία πέντε χρόνια η ΔΩΔΩΝΗ έχει προσφέρει πάνω από 5 τόνους προϊόντων θέτοντας τον άνθρωπο και το παιδί σε προτεραιότητα.

Στηρίζουμε έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα της χώρας μας

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Φέτος, γιορτάζουμε για 5η χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, καθώς το γάλα είναι το Νο1 συστατικό των προϊόντων μας και η εξαίρετη ποιότητα του, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι λοιπόν, που καθημερινά προμηθευόμαστε αγνό 100% ελληνικό γάλα, από πάνω από 5.500 μικρούς και μεγάλους παραγωγούς σε 514 χωριά, στηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα της χώρας μας και διασφαλίζοντας υψηλά standards ποιότητας για τα προϊόντα μας, τα οποία μεταφέρουν καθημερινά την Γεύση του Καλού εντός και εκτός συνόρων».

Η ενέργεια σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη ΜcCANN Athens / McCANN Worldgroup για τη ΔΩΔΩΝΗ.

Δείτε ακόμα

Κατέληξε 70χρονη στο “ΝΙΜΤΣ”, στους 178 οι νεκροί στην Ελλάδα
Φορτίο με επικίνδυνα φυτοφάρμακα από Τουρκία και Βουλγαρία, μπλόκαρε η Οικονομική Αστυνομία Βορείου Ελλάδος
Προσοχή σε απάτη με μήνυμα που υποτίθεται ότι στέλνει η αστυνομία
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις