Ποδόσφαιρο ΑΕΚ: «Παρών» με ΠΑΟ ο Αραούχο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο ΑΕΚ: «Παρών» με ΠΑΟ ο Αραούχο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Σεμινα Χριστοδούλου

Ποδόσφαιρο ΑΕΚ: Νωρίτερα απ’ ό,τι αρχικά είχε υπολογιστεί φαίνεται πως θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Σέρχιο Αραούχο.

01.06.2020 | 16:30

Ποδόσφαιρο ΑΕΚ: Νωρίτερα απ’ ότι αρχικά είχε υπολογιστεί φαίνεται πως θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός καλύπτει με εντατικούς ρυθμούς το χαμένο έδαφος και το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της πρεμιέρας των play offs συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.
Παρά το σημερινό ρεπό που είχε δοθεί στους παίκτες της ΑΕΚ, ο Αραούχο βρέθηκε το πρωί στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και ακολούθησε πρόγραμμα σε εντατικούς ρυθμούς, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Κουτσογιάννη. Αν και είναι ακόμη νωρίς το πιθανότερο σενάριο είναι να βρεθεί στην αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό, αν και οι εκτιμήσεις ανέφεραν ότι αυτό θα συμβεί στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ.

Εξάλλου, τον εαυτό του στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα έχει θέσει ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος φορ συμμετείχε κανονικά στο τελευταίο δίτερμα της Ένωσης σε φουλ ρυθμούς και χωρίς να «φυλάγεται». Ο Ολιβέιρα δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση, είχε πολύ καλή εικόνα και φαίνεται πως θα έχει φανέλα βασικού κόντρα στο τριφύλλι. Μάλιστα, έδωσε και σήμερα το «παρών» στα Σπάτα, όπου έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ποδόσφαιρο ΑΕΚ: Ο Τάνκοβιτς και οι… άλλοι

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι υπαρκτό, αλλά φαίνεται πως ο Σουηδός άσος δεν είναι στις πρώτες επιλογές των κιτρινόμαυρων. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς, εξετάζει πλέον άλλες δύο περιπτώσεις. Πρόκειται για δύο παίκτες που συγκεντρώνουν καλύτερα ποιοτικά στοιχεία από τον Τάνκοβιτς και ταυτόχρονα είναι καλύτερες οικονομικά. Ο ίδιος ο Σουηδός σήμερα δήλωσε ότι υπάρχουν ακόμη πιθανότητες να συνεχίσει στη Χάμαρμπι και ίσως τελικά να μην απασχολήσει ιδιαίτερα τα μεταγραφικά της ΑΕΚ από εδώ και στο εξής…

Δείτε ακόμα:

«Πυρά» για την υποψηφιότητα Κούγια από τον Βόλο!
Με Δώνη στα play offs ο Παναθηναϊκός
Ποια ομάδα θα πετύχει τις περισσότερες νίκες στα play off;
Exit mobile version