Ποδόσφαιρο Βόλος: Κατά Κούγια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο Βόλος: Κατά Κούγια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Σεμινα Χριστοδούλου

Ποδόσφαιρο Βόλος: Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε η ΠΑΕ Βόλος την επικείμενη υποψηφιότητα του Αλέξη Κούγια για την προεδρία της Super League στις επερχόμενες εκλογές.

01.06.2020 | 15:36

Ποδόσφαιρο Βόλος: Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε η ΠΑΕ Βόλος την επικείμενη υποψηφιότητα του Αλέξη Κούγια για την προεδρία της Super League στις επερχόμενες εκλογές. Οι Θεσσαλοί κάλεσαν τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να εμμείνει στην απόφασή του αυτή και να μην αποσύρει την υποψηφιότητα του στη συνέχεια, ώστε «να αντιληφθεί όλο το Πανελλήνιο ποιες ομάδες είναι τα πραγματικά παραρτήματα και ποιες όχι», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Όλοι γνωρίζουν πως οι σχέσεις της ΠΑΕ Βόλος με τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας, Αλέξη Κούγια δεν είναι και οι… καλύτερες, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση της πρώτης μετά τη γνωστοποίηση ότι ο δεύτερος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία στις επικείμενες εκλογές της Super League. Και με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος καλεί τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να μην κάνει πίσω στην απόφασή του αυτή, καθώς αυτό θα οδηγήσει στην… αποκάλυψη για το ποιες ομάδες είναι πραγματικά «παραρτήματα» και ποιες όχι!

Ποδόσφαιρο Βόλος: Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΠΑΕ Βόλος

«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ κ. Αλέκος Κούγιας θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον κ. Αλέκο Κούγια, να εμμείνει στην απόφασή του αυτή και να μην αποσύρει την υποψηφιότητα του λίγο πριν από τις εκλογές της Σούπερ Λίγκας λόγω της σίγουρης ήττας του, ώστε να αντιληφθεί όλο το Πανελλήνιο ποιες ομάδες είναι τα πραγματικά παραρτήματα και ποιες όχι. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά, ο κ. Αλέκος Κούγιας θα αποφύγει τις γνωστές του κυβιστήσεις και θα θέσει τον εαυτό του στην κρίση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας».

Δείτε ακόμα:

Με Δώνη στα play offs ο Παναθηναϊκός

Ποια ομάδα θα πετύχει τις περισσότερες νίκες στα play off;

Θετικοί στον κορωνοϊό 16 παίκτες της Βάσκο!
Exit mobile version