Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καρκάς – ταξιτζής: Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός
ΕΛΛΑΔΑ

Καρκάς – ταξιτζής: Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός

Καρκάς - ταξιτζής: Η Εισαγγελέας εξέφρασε την άποψη ότι δεν εκτιμήθηκαν σωστά όλα τα στοιχεία που προέκυψαν.

Καρκάς – ταξιτζής: Ξανά στο εδώλιο πρόκειται να καθίσει ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, προκειμένου να δικαστεί εκ νέου για το βιασμό του 25χρονου οδηγού ταξί, μετά την έφεση κατά της απόφασης αθώωσής του που άσκησε η Εισαγγελέας. Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr, η Εισαγγελέας Εφετών, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αθώωσης του ηθοποιού, η οποία είχε ληφθεί κατά πλειοψηφία, μετά από αρκετές συνεδριάσεις του δικαστηρίου, στις οποίες επικράτησε ένταση καθώς η αντιδικία ήταν σφοδρή, με το νεαρό ταξιτζή να υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός των βίασε κατά τη διάρκεια κούρσας, αφού προηγουμένως του είχε ρίξει κρυφά ναρκωτική ουσία στον καφέ του.

Η Εισαγγελέας Εφετών στέλνει και πάλι την υπόθεση στο ακροατήριο να δικαστεί από την αρχή, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν εκτιμήθηκαν σωστά όλα τα στοιχεία που προέκυψαν κυρίως από την αποδεικτική διαδικασία, τα οποία έπρεπε να οδηγήσουν σε καταδικαστική κρίση και όχι στην αθώωση του κατηγορούμενου ηθοποιού. Μάλιστα, η έφεση ασκήθηκε λίγες ημέρες μετά την έκδοση της απόφασης, και η Εισαγγελέας στο σκεπτικό της έφεσης της εκτιμά ότι δεν αξιολογήθηκε σωστά η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία διαβεβαιώνει τον ισχυρισμό του θύματος περί εισόδου αμβλέως οργάνου.

Σύμφωνα πάντα με την Εισαγγελέα, το επιχείρημα του κατηγορουμένου περί οικονομικού κινήτρου του μηνυτή, δεν επαληθεύτηκε από τη διαδικασία, αλλά και από την ίδια την συμπεριφορά του θύματος, το οποίο το μόνο που ζητούσε ήταν την τιμωρία του δράστη, αφού δεν προσέφυγε με αγωγή διεκδικώντας χρήματα. Επίσης, η Εισαγγελέας έκρινε ότι δεν εκτιμήθηκε σωστά η ψυχολογική κατάσταση του θύματος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, οι διακυμάνσεις στην συμπεριφορά του οι οποίες ήταν εναλλασσόμενες, κάτι που πιστοποίησαν τόσο οι γιατροί του νοσοκομείου όσο και ο αστυνομικός στις καταθέσεις τους, ότι ο 25χρονος οδηγός έδειχνε να έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Γιώργος Καρκάς: Η εξομολόγηση στην Ελεονώρα

O Γιώργος Καρκάς, ο ηθοποιός που πέρασε 16 μήνες στη φυλακή κατηγορούμενος για το βιασμό ενός ταξιτζή, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη μοιραία νύχτα, τα ναρκωτικά αλλά και πώς είναι η ζωή του μετά την περιπέτεια που έζησε. Ο ηθοποιός απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία στις 4 Μαρτίου και αποφυλακίστηκε. Ο Γιώργος Καρκάς περιέγραψε τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τον ταξιτζή αλλά και πώς κατάφερε τελικά να αποδείξει την αθωότητά του.

«Είναι μία ιστορία που αν πρωταγωνιστούσα στη ζωή μου θα μπορούσα να τη διαβάζω ως σενάριο μίας ταινίας», δήλωσε αρχικά για την περιπέτειά του και συνέχισε: «Στις 3 Μαρτίου αθωώθηκα στις 4 Μαρτίου αποφυλακίστηκα. Περίμενα 16 μήνες να βγω από τη φυλακή και μόλις βγήκα μπήκαμε σε καραντίνα». «Όλη αυτή η περιπέτεια έδιωξε τη σαβούρα από την ζωή μου», σημείωσε με ειλικρίνεια ο νεαρός ηθοποιός προσθέτοντας πως «από τον τρόπο που χειρίστηκα αυτή την κατάσταση άνοιξαν αγκαλιές, δεν έκλεισαν».

Δείτε ακόμη

“Φτάσαμε στο sex shop, του είπα να με περιμένει…” – Η εξομολόγηση του Καρκά στην Ελεονώρα (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις