Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Δώνης τέλος!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Δώνης τέλος!

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Το προαναγγελθέν διαζύγιο παίρνει σάρκα και οστά αμέσως μετά τα πλέι οφ - Σε διαδικασία εξεύρεσης προπονητή το τριφύλλι

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο παίρνει σάρκα και οστά. Ο Γιάννης Αλαφούζος όπως συμφωνούν τα ρεπορτάζ, ενημέρωσε τον Γιώργο Δώνη με επιστολή, για την ειλημμένη επιθυμία του να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους! Μάλιστα τον ενημερώνει πως μετά το πέρας των πλέι οφ θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος του οριστικού χωρισμού! Είναι πια ξεκάθαρο και οριστικό, λοιπόν, το διαζύγιο μεταξύ πρασίνων και Δώνη, με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει εκ νέου σε διαδικασία εξεύρεσης προπονητή. Την οποία θα δρομολογήσει ο Ρόκα, κάτι που θεωρείτο δεδομένο από την πρώτη στιγμή που ο Ισπανός πήγε στην Παιανία..

Αυτό που προξενεί εντύπωση, είναι το ότι η πολυαναμενόμενη επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη έγινε μέσω προσωπικής επιστολής! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εκτίμησε πως έπρεπε να δει κατά πρόσωπο τον προπονητή της ομάδας. Και επικοινώνησε με την περιβόητη επιστολή μαζί του για την απόφασή του να λήξει η συνεργασία τους. Πλέον με το πέρας των πλέι οφ, το διαζύγιο είναι δεδομένο.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Και τώρα τι;

Όσο κι αν η επιστολή του Αλαφούζου προς τον Δώνη λέγεται πως ξεχείλιζε από ευγένεια και ευχαριστίες για το έργο του, είναι γεγονός πως πρόκειται για ιδιαίτερα άκομψο τρόπο λύσης μιας συνεργασίας. Ιδιαίτερα όταν ο Δώνης έχει σηκώσει το βάρος στον Παναθηναϊκό σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Και, γιατί όχι, με σχετική επιτυχία.

Σε κάθε περίπτωση, τα διαδικαστικά εφεξής είναι αυτά που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον. Διότι το συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη λήγει του χρόνου το καλοκαίρι. Και παρότι η πρόθεση Αλαφούζου είναι να διακοπεί η συνεργασία με τον προπονητή του κοινή συναινέσει, το ερώτημα είναι η στάση Δώνη. Ιδιαίτερα αν αισθανθεί -όχι άδικα- πως τον έχει αδειάσει με την συμπεριφορά του ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού. Ολα αυτά, όμως, θα ξεκαθαρίσουν αφού οριστικοποιηθεί το αν παραιτηθεί ο Δώνης ή όχι, κάτι που θα φανεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

Δείτε ακόμη:

Στον Ολυμπιακό ο Ζοάο Πέδρο Νέβες Φιλίπε
Διαιτητές Σούπερ Λιγκ: Δεν θα δεχθούμε καμία μείωση!
Προς ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν η ΑΕΚ, δηλώνει και Ριζούπολη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις