Ολυμπιακός – μεταγραφές: Κλεισμένος Ζότα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Κλεισμένος Ζότα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Παίκτης των “ερυθρολεύκων” για την επόμενη σεζόν φέρεται ο 24χρονος στράικερ της Μπενφίκα - Κοντά και σε Μουφί

29.05.2020 | 19:18

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι την επόμενη σεζόν ο Ζοάο Πέδρο Νέβες Φιλίπε της Μπενφίκα, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο. Ειδικότερα, η ιστοσελίδα “todofichajes.com” αναφέρει ως βεβαία τη συμφωνία των “ερυθρόλευκων” με τους “αετούς της Λισσαβόνας” για δανεισμό του 21χρονου φορ. Ο Ζότα δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024. Κατά την φετινή σεζόν μετρά δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπενφίκα.

Σε άλλο μεταγραφικό μέτωπο, ο δεξιός μπακ της Τοντέλα Φαχντ Μουφί που πράγματι φέρεται να βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα alaraby.co.uk παραδέχεται πως μιλά με τους “ερυθρόλευκους”. Μάλιστα αναφέρει πως αρνήθηκε πρόταση για 350.000 ευρώ από την Πορτο και διαπραγματεύεται τον Ολυμπιακό που προσφέρει 1 εκατ. ευρώ.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: “Ταβάνι” τα 14 εκατ. για Τσιμίκα στη Νάπολι

Η Νάπολι εξακολουθεί αν ενδιαφέρεται σφόδρα για τον Κώστα Τσιμίκα. Όμως, όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί και αναφέρει η εφημερίδα Tuttosport, η διοίκηση των “παρτενοπέι” δεν σκοπεύει να ξοδέψει ευρώ περισσότερο από 14 εκατομμύρια, αν και ο Ολυμπιακός αξιώνει 20 εκατομμύρια. Για τον Τσιμίκα, πάντως, έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και η γαλλική Νις ενώ φέρεται να έχει προταθεί και στη Μαρσέϊγ.

Η ρεβάνς με Γουλβς

Στα μέσα Αυγούστου, ειδικότερα στις 13 του μήνα προσανατολίζεται η ΟΥΕΦΑ να ορίσει τον επαναληπτικό με την Γουλβς για τους “16” του Europa League. Ερωτηματικό, βέβαια, είναι ακόμα το πού θα γίνει το ματς. Η αγγλική ομάδα θέλει να διεξαχθεί κανονικά στο “Μολινό”, όμως όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα είναι η κατάσταση με τον κορωναϊό στην Αγγλία. Δεν αποκλείεται, έτσι, είτε άλλο γήπεδο, είτε ακόμα και άλλη χώρα!

Δείτε ακόμη:

Χέιζελ: Το χρονικό, η τραγωδία και το κουκούλωμα… (photo & video)
Πρωτοσέλιδο ράπισμα κατά πάντων από τη γαλλική “Εκίπ”
Εγκρίθηκαν όλα τα αιτήματα της λίγκας από την ΕΠΟ
Exit mobile version