Chrissy Teigen instagram στήθος: Αφαιρεί τα ενθέματα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Chrissy Teigen instagram στήθος: Αφαιρεί τα ενθέματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Σεμινα Χριστοδούλου

Chrissy Teigen instagram στήθος: To μοντέλο πήρε την απόφαση να αφαιρέσει τα ενθέματα και μας χάρισε μια topless φωτογραφία μέσω instagram

28.05.2020 | 20:23

Chrissy Teigen instagram στήθος: Η πληθωρική Chrissy Teigen είχε παλαιότερα βάλει ενθέματα σιλικόνης στο στήθος της, αλλά πρόσφατα αποφάσισε πως δεν την εξέφραζε πλέον αυτό ότι θέλει να προχωρήσει σε μια επέμβαση αφαίρεσής τους. Μάλιστα η ίδια είχε πει σχετικά στο περιοδικό Glamour: «Ναι, έκανα πλαστική στο στήθος όταν ήμουν περίπου 20 ετών. Ήταν περισσότερο για τα μαγιό που το έκανα. Σκεφτόμουν πως αν είναι να ποζάρω ξαπλωμένη, θέλω να είναι στητά αλλά μετά όταν κάνεις παιδιά, γεμίζουν με γάλα και μετά ξεφουσκώνουν και τώρα την έχω πατήσει. Θέλω να τα βγάλω τώρα». Και όπως είδαμε σήμερα, τα έβγαλε.

Σήμερα λοιπόν τα 2 εκατομμύρια ακόλουθοι της είδαν μια παλιά φωτογραφία της την οποία πόσταρε στο Instagram και ποζάρει topless, με ένα προφανώς μικρότερο και πιο κομψό στήθος: έχει μπει στην τελική ευθεία για να αφαιρέσει τη σιλικόνη και να επιστρέψει στο φυσικό στήθος που είχε πριν. Έκανε λοιπόν τεστ για τον Covid 19, κατέγραψε την διαδικασία σε βίντεο το οποίο ανέβασε στο Twitter και είναι έτοιμη να μπει στο χειρουργείο. Όταν βγει θα έχει τη νέα τρίτη εκδοχή του (ξανά φυσικού) στήθους της.

γράφει η Έλενα Φάκου

Chrissy Teigen instagram στήθος: «Το στήθος είναι ένα χαζό, θαυματουργό σακί λίπους»

Η σύζυγος του John Legend, συνόδευσε τη φωτογραφία από τα 20s της με την εξής λεζάντα: «Γεια σας γεια σας. Λοιπόν, ανάρτησα την εμπειρία μου από την εξέταση για τον κορονοϊό στο Twitter, γιατί θα κάνω επέμβαση σύντομα. Πολλοί άνθρωποι δείχνουν ενδιαφέρον (και περιέργεια), οπότε θα το πω εδώ: «Θα αφαιρέσω τα ενθέματα από το στήθος μου. Ήταν υπέροχο για μένα για πολλά χρόνια, αλλά το έχω πλέον ξεπεράσει. Θέλω να μπορώ να κουμπώσω ένα φόρεμα στο μέγεθος που φοράω και να ξαπλώνω μπρούμυτα νιώθοντας απόλυτη άνεση. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Οπότε μην ανησυχείτε για εμένα. Όλα είναι καλά. Ακόμα θα έχω στήθη, απλά θα είναι αγνό λίπος. Πράγμα που έτσι κι αλλιώς είναι το στήθος εξαρχής. Ένα χαζό, θαυματουργό σακί λίπους».

Δείτε ακόμα

Μήπως τελικά τα μαλλιά στους άνδρες είναι υπερεκτιμημένα;
O Βradley Cooper δε διστάζει να φορέσει στα μαλλιά τη ροζ κορδέλα της κόρης του
Γιατί δεν τελειώνει ένας άντρας: Στεγνός οργασμός
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version