Βradley Cooper: Φόρεσε τη ροζ κορδέλα της κόρης του

PLUS

Βradley Cooper: Φόρεσε τη ροζ κορδέλα της κόρης του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Βradley Cooper: Χωρίς κανένα κόμπλεξ με μια ροζ παιδική στέκα στα μαλλιά του, κρατώντας από το χέρι την κόρη του.

25.05.2020 | 14:16

Βradley CooperO Βradley Cooper δε διστάζει να φορέσει στα μαλλιά τη ροζ κορδέλα της κόρης του! Ο γνωστός ηθοποιός έχει αποκτήσει μαζί με το super model Irina Shayk μια κόρη, την Lea De Seine. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ. Ανακοίνωσε το χωρισμό του αμέσως μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στο Hollywood και ήθελε τον Bradley να έχει ερωτική σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του Lady Gaga στην ταινία A star is born. Όταν οι δυο τους ερμήνευσαν ζωντανά στη σκηνή του Kodak Theatre το οσκαρικό πλέον κομμάτι Shallow, η χημεία μεταξύ τους ήταν τόσο εκρηκτική που όλοι θεώρησαν πως είναι ζευγάρι. Τόσο η Gaga όσο και ο Cooper το διέψευσαν. Παρόλα αυτά χώρισαν και οι δυο από τους τότε συντρόφους τους, διατηρώντας ακόμα το μύθο που τους ήθελε μαζί.

Από τότε που ο Cooper και η Shayk ανακοίνωσαν το χωρισμό τους ανέλαβαν από κοινού την κηδεμονία της κόρης τους. Είναι πολλές οι φορές που ο φακός των παπαράτσι έχει απαθανατίσει τον ηθοποιό να περνάει χρόνο μαζί της στη Νέα Υόρκη όπου μάλιστα νοίκιασε διαμέρισμα για να μπορεί να τη βλέπει ακόμα περισσότερο. Ο ηθοποιός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μοναχοκόρη που απέκτησε με το super model. Έχει δείξει πως αποτελεί βασική του προτεραιότητα από το Μάιο του 2018 όταν και χώρισε με τη μητέρα της. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και αγαπούν τις βόλτες στο Μεγάλο Μήλο.

γράφει η Έλενα Φάκου

Βradley Cooper: Η εμφάνιση του ηθοποιού με μάσκα, γυαλιά τύπου aviator και ροζ κορδέλα.

Σε μια πρόσφατη εμφάνισή τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ο Bradley Cooper φορούσε στα μαλλιά του τη ροζ κορδέλα της κόρης του. Προφανώς για να στερεώνει τη φράντζα του που βρίσκεται στη διαδικασία να μακρύνει. Έτσι λοιπόν, στη φωτογραφία, βλέπουμε να κυκλοφορεί χωρίς κανένα κόμπλεξ με μια ροζ παιδική στέκα. Κάτι, που αποδεικνύει πως μάλλον δεν έχει καμιά αμφιβολία για τον ανδρισμό του. Ακόμα, τολμά κάτι που λίγοι άντρες θα έκαναν δημόσια: να σπάσει τα στερεότυπα που θέλουν τους άντρες να μην παίζουν με αξεσουάρ σε girly χρώματα γιατί αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί έντονα. Άλλωστε το πιθανότερο είναι να του τη φόρεσε η Lea στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού κι εκείνος δεν της χάλασε το χατήρι. Λέτε να δημιουργήσει νέα τάση στο ανδρικό look;

Δείτε ακόμα

Αυτή είναι η πιο ωραία φωτο που τράβηξε ποτέ ο Χριστόπουλος
Η Λάουρα άλλαξε μαλλιά μετά από 13 χρόνια – Και είναι πολύ πιο όμορφη
Φαίη Σκορδά: Η βόλτα με τον σύντροφό της και οι άψογες αναλογίες
Exit mobile version