Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και εργασία: Ποια κάνουν την επαγγελματική σχέση πολύ δύσκολη
PLUS

Ζώδια και εργασία: Ποια κάνουν την επαγγελματική σχέση πολύ δύσκολη

Ζώδια και εργασία: Η σχέση σου με τον προϊστάμενό σου σε πολλά θα μπορούσε να συγκριθεί με τη σχέση που έχεις με την πεθερά σου, συνήθως δεν είναι καλή.

Ζώδια και εργασία: Η σχέση σου με τον προϊστάμενό σου σε πολλά θα μπορούσε να συγκριθεί με τη σχέση που έχεις με την πεθερά σου, συνήθως δεν είναι καλή. Για όσους είναι συγχαρητήρια, είστε πολύ τυχεροί, οι υπόλοιποι σας ζηλεύουν πολύ. Ποια είναι όμως αυτά τα τρία ζώδια τα οποία έχουν στοιχεία στο χαρακτήρα τους που τα κάνουν «δύσκολα αφεντικά»;

γράφει η Έλενα Φάκου

Ζώδια και εργασία: Πάμε να τα δούμε

Λέων

Αν ο προϊστάμενός σου είναι Λέων τότε οπωσδήποτε μέσα του πιστεύει ότι γεννήθηκε διευθυντής κάτι που θα βγαίνει και έντονα προς τα έξω. Ο βασιλιάς της ζούγκλας θα βρυχάται μέσα στο γραφείο αρκετά συχνά και μερικές φορές χωρίς πραγματικό λόγο, μόνο και μόνο για να δείξει «ποιος είναι το αφεντικό». Το χειρότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος με τίποτα, θέλει πάντα περισσότερα, ενώ πάντα στο τέλος με κάποιο τρόπο θα παίρνει εκείνος τα εύσημα.

Ζυγός

Είναι ο προϊστάμενος που θα σε κοιτάει με το παγωμένο βλέμμα του είτε έχεις κάνει κάτι σωστό, είτε κάτι λάθος, είτε δεν έχεις κάνει τίποτα απολύτως. Poker face και δικαστήριο κάθε μέρα στο γραφείο για οτιδήποτε κάνεις. Το πρόβλημα με τον Ζυγό προϊστάμενο είναι πως είναι σκληρός και δεν ξέρεις ποτέ τι πραγματικά σκέφτεται. Είναι επεμβατικός, χειριστικός και θέλει να έχει τόσο πολύ τον έλεγχο στα πάντα που γίνεται κουραστικός.

Σκορπιός

Κυκλοθυμικός σε σημείο που μπορεί να σε απολύει και να σε ξαναπροσλαμβάνει μια φορά το μήνα, ο προϊστάμενος Σκορπιός είναι ένα άτομο που ότι κάνει αποσκοπεί στο κέρδος. Θα μπορούσε να σε στύψει για να αποδώσεις τα μέγιστα και μετά αν κλατάρεις απλά να πάρει κάποιον άλλον να κάνει τη δουλειά. Αδίστακτος και κάπως αριβίστας δεν θα σε αφήσει να πάρεις προαγωγή για να μην σου δώσει αύξηση ή να μην απειληθεί η θέση του.

Δείτε ακόμα

Γιατί οι άντρες επιζητούν το πρωκτικό σεξ και οι γυναίκες το αποφεύγουν;
Μήπως τελικά τα μαλλιά στους άνδρες είναι υπερεκτιμημένα;
Γιατί οι άντρες επιζητούν το πρωκτικό σεξ και οι γυναίκες το αποφεύγουν;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις