Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασανσέρ Παγκράτι – ατύχημα: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
ΕΛΛΑΔΑ

Ασανσέρ Παγκράτι – ατύχημα: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Ασανσέρ Παγκράτι - ατύχημα: Συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο 30χρονος συντηρητής ασανσέρ, μετά το ατύχημα που είχε στο Παγκράτι.

Ασανσέρ Παγκράτι – ατύχημα: Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού νοσηλεύεται ο 30χρονος τεχνικός του ασανσέρ μετά το φρικτό ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια εργασιών συντήρησης σε πολυκατοικία στο Παγκράτι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το ασανσέρ καταπλάκωσε το νεαρό άνδρα ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Μάλιστα, μετά το ατύχημα υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο στο οποίο συμμετείχαν όλες οι χειρουργικές ειδικότητες.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε: «Είδα την καμπίνα σταματημένη στο ενδιάμεσο του ισογείου και μια σκάλα διαλυμένη. Είδα ότι το παιδί ανέπνεε αλλά έβγαζε ένα ρόγχο». «Είχε και ένα τροχό μαζί του με μπαλαντέζα, που σημαίνει ότι έκανε κάποια εργασία», συνέχισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Κουκέλης ο οποίος διαμένει στην περιοχή. «Το ασανσέρ σταμάτησε μόλις ένα μέτρο από το έδαφος και αυτό ίσως τον έσωσε και δεν τον αποτελείωσε», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο του Open:

Δείτε ακόμη

Στους 173 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε γυναίκα στο Σωτηρία

Σοφία Νικολάου: Η πραγματική αλήθεια για τον Βασίλη Δημάκη

Επίθεση με οξύ: “Μην ψάχνετε τη ζωή μου”, λέει η 34χρονη – Τι ανέφερε ο διευθυντής της εταιρείας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις