Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ μεταγραφές 2020: Ενδιαφέρον για Γκραντσίρ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ μεταγραφές 2020: Ενδιαφέρον για Γκραντσίρ

ΑΕΚ μεταγραφές 2020: Και Μλαντένοβιτς τσεκάρουν οι κιτρινόμαυροι.

ΑΕΚ μεταγραφές 2020: Για αναζωπύρωση ενδιαφέροντος, θα πρέπει να μιλάμε λογικά στην περίπτωση του εξτρέμ της Μονακό, Σαμουέλ Γκραντσίρ. Στο περσινό καλοκαίρι τις αποφάσεις τις έπαιρναν οι Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκος Λυμπερόπουλος. Στο τέλος μετά από ατέρμονες συζητήσεις ο χαρισματικός επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπρεστ, μετά από επιθυμία της Μονακό. Οι άνθρωποι του Πριγκιπάτου τελικά ήθελαν να τον παρακολουθούν από κοντά και γι αυτό συγχρόνως δεν ήθελαν να πάνε στράφι τα εκατομμύρια που δαπάνησαν όταν τον απέκτησαν.5 ολόκληρα εκατομμύρια τους κόστισε η μεταγραφή του.

Φυσικά υπήρξαν τότε πολλά αρνητικά σχόλια για το όνομά του αφού τη 2018 -19 παίζοντας με την Μονακό,είχε συνολικά 1 γκολ και μια ασίστ. Φέτος υπήρξαν εγκωμιαστικά σχόλια γιατί με την Μπρεστ πέτυχε 5 γκολ και είχε 3 ασίστ σε 27 ματς τριών Γαλλικών διοργανώσεων. Εδώ όμως η ΑΕΚ δεν θέλει να την πατήσει πάλι με συμφωνίες όπως Σιμάνσκι και Αραούχο. Οι τελικές
απαιτήσεις της Μονακό θα κρίνουν εν πολλοίς τις προθέσεις του Ιβιτς, που ψάχνει εναλλακτική λύση, όπως οψιόν αγοράς, υπό την μορφή δανεισμού.

Μλαντένοβιτς

Άλλη μια αξιοσημείωτη κίνηση για την ΑΕΚ είναι το ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ της Λέχια Γκντανσκ Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Οι απαιτήσεις του Σέρβου ποδοσφαιριστή ήταν στις 550.000 ευρώ περίπου, πριν την πανδημία. Τώρα οι απαιτήσεις κατέβηκαν στις 450.000 ευρώ, αλλά και πάλι για την ΑΕΚ θεωρούνται πολλά. Άλλωστε οι συμμετοχές του ήταν στο Πολωνικό Πρωτάθλημα, που δεν θεωρείται ότι είναι και σε υψηλά στάνταρ. Απλά ήταν από τους κορυφαίους σε αυτή τη θέση και για αρκετό χρονικό διάστημα ήταν ο βασικός αριστερός μπακ της Εθνικής Σερβίας. Πάντως μέχρι στιγμής και οι δύο πλευρές κρατούν στάση αναμονής, “παίζοντας” με τις απαιτήσεις τους εκατέρωθεν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις