Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αννίτα Μπραντ έγκυος: Ο Χάρης Χριστόπουλος έβγαλε την πιο όμορφη φωτογραφία
LIFESTYLE

Αννίτα Μπραντ έγκυος: Ο Χάρης Χριστόπουλος έβγαλε την πιο όμορφη φωτογραφία

Αννίτα Μπραντ έγκυος: Το πρώτο τους παιδί θα αποκτήσουν σε λίγους μήνες ο Χάρης Χριστόπουλος και η πανέμορφη σύζυγός του, Ανίτα Μπραντ.

Αννίτα Μπραντ έγκυος: Πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό πως ο Χάρης Χριστόπουλος θα γίνει πατέρας, αφού η σύζυγός του, Ανίτα Μπραντ, είναι έγκυος. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Happy Day. Ο επιτυχημένος φωτογράφος και η πανέμορφη make up artist περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να καλωσορίσουν το μωράκι τους! Στο μεσοδιάστημα ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ προσπαθούν να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους. Για ακόμη μια φορά λοιπόν, η Ανίτα Μπραντ μοιράστηκε στα social media το εντυπωσιακό της μακιγιάζ της, με φωτογράφο φυσικά τον Χάρη Χριστόπουλο!

Στο πρώτη φωτογραφία, η Ανίτα με την εξωτική ομορφιά ποζάρει μόνη της και το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία, ενώ στη δεύτερη ο Χάρης Χριστόπουλος κρατά τρυφερά την φουσκωμένη κοιλιά της γυναίκας του. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε μετά 15 χρόνια σχέσης, σε έναν alternative παραμυθένιο γάμο στην Λευκάδα. «Την ημέρα του γάμου μας κλαίγαμε πολύ. Συγκινήθηκα πολύ… Όταν έφθανα στο νησάκι και με περίμενε ο Χάρης και ήμουν έτοιμη να τον αγκαλιάσω κατέρρευσα. Κλαίγαμε με λυγμούς», έχει πει η όμορφη Ανίτα ενώ ο γνωστός φωτογράφος συμπλήρωσε συγκινημένος «ήταν σαν νεράιδα. Ήταν σαν παραμύθι».

Ο 57χρονος Χάρης Χριστόπουλος έχει αφήσει το Happy Day για να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα της ζωής του. “Το θέλαμε πάρα πολύ, πάρα πολύ. Είναι σαν όνειρο. Με το που το μάθαμε και του το είπα πως έκανα τεστ, κρατούσαμε πολύ χαμηλούς τόνους. Κάναμε εξετάσεις αίματος. Χαρήκαμε πάρα πολύ όσο προχωρούσε και πήγαν όλα καλά” είπε η Αννίτα Μπραντ.

Πώς γνωρίστηκαν

Η Anita που κατάγεται από την Ουγγαρία, ήρθε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003. Εργαζόταν ως μοντέλο έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Για εκείνη αυτό ήταν το ιδανικό και έτσι ξεκίνησε να φτιάξει το book της με πρώτο μεγάλο ταξίδι στη χώρα μας. Είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε το Χάρη.

Ήταν σε πρακτορείο και την έστειλαν σ’ ένα casting στον Χάρη. Κάπως καρμικά εκείνη βρέθηκε μία ώρα νωρίτερα από το όριο που είχε δοθεί στα υπόλοιπα μοντέλα. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν πολύ δυνατή. Εκείνη το κατάλαβε εκ των υστέρων ενώ ο γνωστός φωτογράφος ένιωσε από την πρώτη στιγμή ότι έβλεπε μπροστά του έναν άγγελο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις