Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασανσέρ Παγκράτι – ατύχημα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 30χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Ασανσέρ Παγκράτι – ατύχημα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 30χρονος

Ασανσέρ Παγκράτι - ατύχημα: Σύμφωνα με πληροφορίες οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον επανέφεραν κατά τη διακομιδή του στον «Ερυθρό Σταυρό» όπου νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ασανσέρ Παγκράτι – ατύχημα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 30χρονος συντηρητής ασανσέρ, ο οποίος καταπλακώθηκε από την καμπίνα του ανελκυστήρα, ενώ εκτελούσε εργασίες σε φρεάτιο πολυκατοικίας, επί της οδού Λαέρτου στο Παγκράτι. Ο νεαρός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, όμως η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Star, έχει πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο συναγερμός σήμανε το πρωί, όταν ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε στο φρεάτιο του ασανσέρ. Τελικώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος βρισκόταν στον 5ο όροφο μαζί με τον 42χρονο εργοδότη του. Ο συντηρητής ήταν μέσα στην καμπίνα και ο εργοδότης θα ασφάλιζε το κουβούκλιο για να αλλάξουν συρματόσχοινα. Όμως υπήρξε λάθος συνεννόηση και ο 42χρονος δεν πρόλαβε να ασφαλίσει το κουβούκλιο, ενώ ο συντηρητής έλυσε τα σχοινιά. Το αποτέλεσμα ήταν το ασανσέρ να πραγματοποιήσει ελεύθερη πτώση από τον 5ο όροφο στο υπόγειο με τον 30χρονο μέσα. Εις βάρος του εργοδότη έχει σχηματιστεί δικογραφία από το ΑΤ Παγκρατίου για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.

Δείτε ακόμη

4 νέα κρούσματα στη χώρα μας -Στους 172 οι νεκροί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις