Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρακάκης – Θωμοπούλου παιδί: Πρωινή βόλτα με τη μπέμπα
LIFESTYLE

Μαρακάκης – Θωμοπούλου παιδί: Πρωινή βόλτα με τη μπέμπα

Μαρακάκης - Θωμοπούλου παιδί: Δείτε το ζευγάρι να απολαμβάνει τη βόλτα με την μπέμπα τους.

Μαρακάκης – Θωμοπούλου παιδί: Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Μάρτιο. Σήμερα η μικρή είναι δύο μηνών και έχει ήδη αρχίσει τις πρώτες βόλτες μαζί με τους γονείς της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια από τις βόλτες τους στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Μάλιστα η Νίκη Θωμοπούλου έσερνε το καρότσι ενώ ο Γιάννης Μαρακάκης είχε μαζί το ποδήλατό του, για να συνδυάσει τη βόλτα με λίγη γυμναστική.

Οι δυο τους ήταν ντυμένοι απλά και αθλητικά. Είναι φανερό άλλωστε πως ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου είναι ένα από τα πιο fit ζευγάρια με τη Νίκη Θωμοπούλου μάλιστα να έχει επανέλθει στα κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη. Δείτε το ζευγάρι να απολαμβάνει τη βόλτα με την μπέμπα τους.

 

16 χρόνια διαφοράς

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου παντρεύτηκαν το 2016 σε μια σεμνή τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο «Κτήμα 48» στην Ανάβυσσο. Το λαμπερό ζευγάρι δέθηκε με τα δεσμά του γάμου μετά από 1,5 χρόνο σχέσης. Η Νίκη Θωμοπούλου είναι 28 ετών, έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και έκλεψε την καρδιά του περιζήτητου εργένη από την πρώτη ματιά.

Για τη διαφορά ηλικίας που έχουν (16 χρόνια), ο Γιάννης Μαρακάκης έχει πει: Θεωρώ ότι είναι η μικρότερη διαφορά ηλικίας που πρέπει να έχει ένας άντρας με τη γυναίκα του, θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη, δεν θα ήταν καλό να είναι μικρότερη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις