Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά – σύντροφος: Η βόλτα με τον Νίκο Ηλιόπουλο
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά – σύντροφος: Η βόλτα με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Φαίη Σκορδά - σύντροφος: Ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" να κάνουν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα.

Φαίη Σκορδά – σύντροφος: Η Φαίη Σκορδά ζει τον έρωτα στο πλάι του συντρόφου της, Νίκου Ηλιόπουλου και φαίνεται να το απολαμβάνει. Υπενθυμίζεται ότι ο γοητευτικός επιχειρηματίας ασχολείται με το digital marketing και δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz. Συνιδρυτής της εταιρείας Cloudevo του κυρίου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, έγινε όμως γνωστό τον περασμένο Φεβρουάριο, οπότε και η παρουσιάστρια αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει.

Ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” να κάνουν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα, χωρίς να νοιάζονται προφανώς για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Και μπανάκι!

Τον ηλιόλουστο καιρό εκμεταλλεύτηκε και η Φαίη Σκορδά αυτό το σαββατοκύριακο και έκανε το πρώτο της μπάνιο. Η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερα βεβαρημένο πρόγραμμα Δευτέρα – Παρασκευή, λόγω της εκπομπής της, «Το Πρωινό» κι έτσι ό,τι θέλει να κάνει για να ευχαριστήσει τον εαυτό της και την οικογένειά της το προγραμματίζει για τα ΣΚ. Από την πρώτη της εξόρμηση στην παραλία, φυσικά, η Φαίη δε θα μπορούσε να μη δημοσιεύσει και μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram και να μοιραστεί με τους followers της τη χαρά της.

Στο στιγμιότυπο ποζάρει με ένα υπέροχο ροζ ολόσωμο μαγιό και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της.

https://www.instagram.com/p/CAihG26B1G3/?utm_source=ig_embed

Φαίη Σκορδά: Κριτική “φαρμάκι” από τη Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν μάσησε τα λόγια της, μιλώντας για τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια και πρώην συνεργάτιδα της μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη και μεταξύ άλλων είπε: «Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μεγάλη επιτυχία φέτος, είτε μας αρέσει είτε όχι! Δεν μπορώ να της στερήσω αυτή την επιτυχία» ενώ για την πρώην συνεργάτιδά της συμπλήρωσε: «Η Φαίη Σκορδά είναι η χαμένη της χρονιάς. Δε μιλάω πάντα στον μέσο όρο, μιλάω για την εικόνα της. Δεν έχει συζητηθεί φέτος. Ούτε ο Γιώργος Λιάγκας πήγε καλά απέναντί της. Δεν υπάρχει σκαλέτα, δεν υπάρχει ροή στην εκπομπή. Είναι λίγο από θάλασσα, λίγο από κρασί, λίγο από αγόρι. Αυτό!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις