Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις

ΑΕΚ: Η ομάδα έχει επιστρέψει σε ομαδικές προπονήσεις εδώ και λίγες μέρες και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, αφού η προηγούμενη περίοδος ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη

ΑΕΚ: Η ομάδα έχει επιστρέψει σε ομαδικές προπονήσεις εδώ και λίγες μέρες και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, αφού η προηγούμενη περίοδος ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη, λόγω καραντίνας και με τις όποιες προπονήσεις από κάποιο σημείο και μετά να διεξάγεται μόνο σε μικρά γκρουπ παικτών. Πλέον οι κιτρινόμαυροι γυμνάζονται όλοι μαζί και τα χαμογέλα είναι πολλά. Των προπονήσεων εξακολουθεί να ηγείται ο γυμναστής και συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα, ο Τζόρτζιο Ντ’Ουρμπάνο, ο οποίος μάλιστα όπως αναφέρουν όλοι οι ποδοσφαιριστές πραγματοποιεί άψογη δουλειά και έχει κερδίσει κάθε ποδοσφαιριστή με την συμπεριφορά του!

Ο Ιταλός γυμναστής έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρήσει τους παίκτες της ΑΕΚ στο καλύτερο δυνατό επίπεδο παρά το μεγάλο διάστημα της αγωνιστικής αποχής. Μάλιστα, έχει ήδη ανεβάσει ρυθμούς και προχωρά και σε παιχνίδια ανάπτυξης, αλλά και πρακτική στα τελειώματα των φάσεων. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι προπόνηση στα Σπατα, ενώ για αύριο Κυριακή ρεπό.

ΑΕΚ: Το ευχαριστώ του Μπότου

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ Γιάννης Μπότος που περνά δύσκολες ώρες έχοντας μόλις υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, δεν το βάζει κάτω, ίσα ίσα, είναι σε άριστη κατάσταση και το πέρασε στον κόσμο της ΑΕΚ που τον ακολουθεί στα social media. Ο Μπότος με προσωπικό του μήνυμα στο instagram και «όχημα» μια αγωνιστική φωτογραφία του ανέφερε: «Όλα πήγαν καλά! Ευχαριστώ, την ΑΕΚ, τους γιατρούς μου κ. Λάκη Νικολάου, κ. Χάρη Λάλο και όλο το ιατρικό επιτελείο, τους προπονητές μου, τους συμπαίχτες μου και όλους εσάς για τη στήριξη και τις ευχές σας!!».

Δείτε ακόμη

Λατινοαμερικάνικη ποδοσφαιρική απελπισία
Ιταλία: «Στρέβλωση» καταγγέλλουν οι ποδοσφαιριστές
Κόκε και Ροναλντίνιο, βίοι παράλληλοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις