Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πετρουτσέλι παιδί φώτο: Δεύτερη φορά μαμά
LIFESTYLE

Πετρουτσέλι παιδί φώτο: Δεύτερη φορά μαμά

Πετρουτσέλι παιδί φώτο: Γέννησε για δεύτερη φορά η Φλορίντα. Η πρώτη φωτογραφία του μωρού.

Πετρουτσέλι παιδί φώτο: Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Πριν από τρεις μέρες έγινε για δεύτερη φορά μαμά και όπως δήλωσε η ίδια χθες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είναι καλά και πολύ χαρούμενη. «Είμαι πολύ καλά. Νιώθω μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να γυρίσω βέβαια σπίτι, γιατί έχω ακόμη ένα μπεμπάκι που με περιμένει. Ανυπομονώ πώς θα αντιδράσει η κόρη μου, όταν πάμε σπίτι με τον μπέμπη», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέβαζε φωτογραφίες καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και η τελευταία που μοιράστηκε μαζί μας πριν γεννήσει ήταν εκείνη στο παιδικό δωμάτιο του νέου μέλους.

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή η κολλητή της φίλη Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.«It’s a boy – Είναι αγόρι», έγραψε η Ελεονώρα, χωρίς όμως να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, η νονά του μωρού της Φλορίντας Πετρουτσέλι θα είναι η Ελεoνώρα Μελέτη, ενώ ο γιος του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Κωνσταντής, από τον πατέρα του Άρη Γούτου. Ο νεογέννητος Kωνσταντής, είναι το δεύτερο παιδί για την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της, Άρη Γούτο.

Πετρουτσέλι παιδί φώτο: Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μοιράστηκε μαζί μας την πρώτη του φωτογραφία.

Το πρωί της Παρασκευής, η Φλορίντα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κρατώντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο και σχολίασε τη φωτογραφία της:

«Η οικογένεια μας μεγάλωσε και είμαστε ευγνώμονες που όλα πήγανε καλά και επιτέλους έχουμε τον μικρούλη μας μαζί μας! Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο @omilosiaso για τη ζεστασιά όλων των υπέροχων ανθρώπων που εργάζονται εκεί . Ένα ευχαριστώ στον καλύτερο γιατρό που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ @takisdoc και στη μαία μου @dedexri ,πάντα γλυκιά και υπομονετική. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσάς για τις αμέτρητες ευχές που μου γράψατε!». Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη λίγο μετά τον τοκετό .

Δείτε ακόμη

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μετά το “βουρκωμένο” αντίο στους τηλεθεατές
Η Έλενα Ράπτη μιλά για τον σύζυγό της – “Ένιωσα από την αρχή ότι είναι ο άνθρωπός μου”
Sexy χωρίς έλεος – “Ζάλη” από το ντεκολτέ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις