Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βαγιαννίδης μεταγραφή: Προτάσεις ή παιχνίδια των μάνατζερ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαγιαννίδης μεταγραφή: Προτάσεις ή παιχνίδια των μάνατζερ

Βαγιαννίδης μεταγραφή: Το μέλλον του 18χρονου Βαγιαννίδη είναι στον Παναθηναϊκό ή στην Ίντερ.

Βαγιαννίδης μεταγραφή: Διαφορετικές είναι πλέον οι γνώμες και οι τοποθετήσεις για το μέλλον του 18χρονου Βαγιαννίδη, στον Παναθηναϊκό, αφού από την μια μέρα που μένει στον Παναθηναϊκό το βράδυ ξαφνικά εμφανίζεται πρόταση από εξωτερικό. Ο Γιάννης Αλαφούζος σαφώς και θέλει ο μικρός να παραμείνει στην Παιανία,αλλά από την άλλη πλευρά υπήρχε πριν τη διακοπή και το ενδιαφέρον από την Ιντερ για την απόκτησή του. Σίγουρα ο μικρός ταλαντούχος  ποδοσφαιριστής, θα μπορούσε να έχει λαμπρό μέλλον στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, αλλά αυτομάτως εδώ γεννάται ένα άλλο ερώτημα. Θα τον δοκιμάσει αμέσως ο Αντόνιο Κόντε η θα έχει τον άχαρο  ρόλο του αναπληρωματικού ….16άδας και όχι σε τακτά χρονικά διαστήματα. Εδώ λοιπόν αν ο Παναθηναϊκός τον θέλει πραγματικά, πρέπει να κάνει αμέσως την κίνηση ματ.

Με το που θα γίνουν οι πρώτες συναντήσεις ο μικρός πρέπει να χρησιμοποιηθεί στην πρώτη ομάδα και για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Πάντως η περίπτωση της Ίντερ δεν είναι και η μοναδική, αφού και η ομάδα του Πριγκιπάτου στη Γαλλία, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον πρι ν από λίγες ημέρες.Η παραχώρησή του σαφώς θα γεμίσει αρκετά το ταμείο του Τριφυλλιού αλλά μη ξεχνάει ο μικρός ότι δεν είναι σίγουρη η άμεση αξιοποίησή του στην Ιντερ. Κάτι που ίσως θα ισχύσει και στην περίπτωση της Μονακό. Εδώ θα πρέπει να ζυγίσει μόνος του τα υπέρ και τα κατά.Στη θέση του δεξιού μπακ  μπορεί να ξεχωρίσει άμεσα και λόγω των καλών σωματικών του προσόντων, αναμένεται να ανταποκριθεί με επιτυχία.  Πρόσφατα λόγια ενός πολύ γνωστού Έλληνα σκάουτερ που υπήρξε στο παρελθόν ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές.

Βαγιαννίδης μεταγραφή: Ο Δώνης όμως τον… ονειρεύεται για να χρησιμοποιηθεί σε άλλη θέση

Το θέμα της ρήτρας που πρέπει να συζητηθεί εκτενώς, όπως και το ότι ο μικρός δεν πρέπει να …πετάξει στα σύννεφα, είναι ακόμη δύο στοιχεία που θα πρέπει να προσεχθούν τάχιστα. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σίγουρο ότι θα βγει πολλαπλά κερδισμένος από την περίπτωσή του.  Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες έγινε στο προπονητικό κέντρο το τεστ για τον κορωνοϊό σε όλους τους ποδοσφαιριστές και μάλιστα για δεύτερη φορά.

Δείτε ακόμη

Παραμένει στην Τούμπα ο Βιειρίνια
Ζημίες δεκάδων εκατομμυρίων στη Γιουνάιτεντ
Δευτέρα τα σπουδαία για το μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις