Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 21/5
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 21/5

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Το τετράγωνο σήμερα της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα διαταράσσει τις προσωπικές σχέσεις σου και πιθανά να σου προκαλέσει κάποιες απογοητεύσεις. Δώσε προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας σου προκειμένου να αποφύγεις συνέπειες. Μην ενθουσιάζεσαι με νέες προτάσεις και συνεργασίες. Άσε πρώτα να βεβαιωθείς και να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω σου. Αντιμετώπισε τις αλήθειες που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες χρειάζονται προσοχή

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Ιδιαίτερα φορτωμένη με υποχρεώσεις είναι η μέρα σου για αυτό και χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα. Διατήρησε τις ισορροπίες που αφορούν στις συναδελφικές σου σχέσεις. Μην αμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν και είσαι πηγμένη εξοικονόμησε για αυτόν έστω και λίγο ουσιαστικό χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκτίθεσαι και μην αναλώνεσαι σε ευκαιριακές γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Με το τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης – Ποσειδώνα απόφυγε τις επιπόλαιες και βιαστικές αποφάσεις και ενέργειες στις οποίες πιθανά να σε οδηγήσει η υπερτονισμένη αυτοπεποίθησή σου. Διαπραγματεύσου έξυπνα νέες εργασιακές προτάσεις και μην βιαστείς να δεσμευτείς. Μπορείς να οργανώσεις μια όμορφη και ρομαντική βραδιά για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε αυτά που σου υπόσχονται.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Σπίτι και οικογένεια σήμερα απαιτούν προσοχή, μιας και το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης φέρνει ασυνεννοησία και σύγχυση. Απόφυγε παρεξηγήσεις στα εργασιακά με συναδέλφους που μπορεί να προκληθούν από την ένταση που επικρατεί στο χώρο. Ρομαντισμός λείπει από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόψε είναι ιδανική η βραδιά για να τον προσθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου ξανά αν τα βήματά σου αξίζει να σε οδηγήσουν ξανά στο παρελθόν.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και τις αιφνίδιες αποφάσεις. Επιπλέον απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μην δίνεις δικαιώματα εκεί που δεν πρέπει. Καιρός να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις στα εργασιακά και να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε υποθέσεις και καταστάσεις που αξίζουν τον κόπο. Πρόσεξε τον τρόπο που εξελίσσονται οι συζητήσεις σήμερα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις καταστάσεις που δεν πρέπει.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Πρόσεξε σήμερα τον τρόπο που υπερασπίζεσαι τα κεκτημένα σου. Μπορεί να ξεφύγεις σε αυτήν την προσπάθειά σου και να κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Αρκετά πιεστική προβλέπεται η μέρα σου στα επαγγελματικά. Μην φέρεσαι εγωιστικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και περιορίσου σε αυτό.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Κράτησε σήμερα χαμηλά τις προσδοκίες σου και μην απαιτείς πράγματα είτε από τον εαυτό σου, είτε από τους άλλους. Απόφυγε υπερβολικές αντιδράσεις στα εργασιακά. Μην κάνεις δηλώσεις που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε τις υπεραισιόδοξες σκέψεις και απατήσεις.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Σήμερα λειτούργησε με τη λογική και παραμέρισε λογική και διαίσθηση. Οι υποθέσεις σου χρειάζονται δραστικές και ρεαλιστικές συμπεριφορές. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά για καλύτερα αποτελέσματα. Προσπάθησε να είσαι έντιμη και ειλικρινής απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπερδεύεσαι και δίνεις δικαιώματα σε ανθρώπους που δεν πρέπει.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Μικρές απογοητεύσεις φέρνει η σημερινή μέρα τις οποίες καλά θα κάνεις να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό και δυναμισμό. Μην διακινδυνεύεις τα σταθερά σου στα επαγγελματικά και μην δίνεις δικαιώματα. Μπορείς να μοιραστείς πράγματα, ανάγκες και ταυτόχρονα ανεξαρτησία με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συντροφικότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα που μπορεί να σε εκθέσουν.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Μην εμπιστεύεσαι τους άλλους παρά μόνο το δικό σου ένστικτο και την εμπειρία σήμερα. Για αυτό μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου και μην λες πράγματα που δεν ξέρεις σε συνεργάτες, αλλά και αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάθε απόφασή σου στα επαγγελματικά μπορεί να είναι καθοριστική για αυτό μην βιάζεσαι. Προσπάθησε να τηρήσεις και να πραγματοποιήσεις τις υποσχέσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην χαρίζεις την καρδιά σου εκεί που δεν πρέπει.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Μπαίνεις σε μια δραστήρια περίοδο για να απολαύσεις και να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ζωή, αλλά είναι επίσης και η στιγμή που ανοίγεις τα μάτια σου στην ανάγκη να διαχειριστείς τις φιλοδοξίες, τη σταδιοδρομία και τη φήμη σου, ώστε να μπορείς να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Η μέρα σου στα εργασιακά δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ούτε ευχάριστες αλλά ούτε και δυσάρεστες. Μην μένεις κολλημένη στην επιφάνεια της σχέσης με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αισθάνεσαι μια πίεση και μια κούραση, που εύκολα θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Έλεγξε και βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου σε μια κρίσιμη φάση στη ζωή σου. Όλα εξελίσσονται μπροστά σου και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προσοχή, συγκέντρωση και επιμονή. Μια ξαφνική επιθυμία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και το βάρος των ευθυνών, δυσκολεύει τη συγκέντρωσή σου στα εργασιακά. Οργάνωσε ένα ταξίδι με το σύντροφό σου μέσα στα όρια του επιτρεπτού και πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη ζωή σας. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε συναντήσεις με φίλους και εισέπραξε την αγάπη και το ενδιαφέρον τους. Είναι σημαντικό να νιώθετε ότι κάποιοι σας νοιάζονται.

Πηγή: Tlife, Φωτο Unsplash
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις