Κώστας Καραμανλής μούσι: Στη Βουλή με διαφορετικό στιλ ο πρώην πρωθυπουργός

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Καραμανλής μούσι: Στη Βουλή με διαφορετικό στιλ ο πρώην πρωθυπουργός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κώστας Καραμανλής μούσι: Εντελώς αγνώριστος ο πρώην πρωθυπουργός στη Βουλή.

20.05.2020 | 16:25

Κώστας Καραμανλής μούσι: Στα πάνω – πάνω έδρανα της αίθουσας της Ολομέλειας κάθισε, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια της ονομαστικής μυστικής ψηφοφορίας για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Ο πρώην πρωθυπουργός απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους με εμφάνιση που τον έχουν δει ελάχιστα άτομα, αφού πέρα από αδυνατισμένος είναι και αξύριστος.

Μάλιστα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες τα γένια του είναι αρκετών εβδομάδων και μπορούμε να πούμε πως είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος. Πάντως φάνηκε ευδιάθετος και υπήρξαν και κάποια πηγαδάκια με βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ. Η εμφάνισή του μάλιστα σχολιάστηκε από τους περισσότερους που έσπευσαν να τον “πειράξουν”.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η φωτο που είχε ανεβάσει η σύζυγός του

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Κώστα Καραμανλή ήταν στα γενέθλια της γοητευτικής συζύγου του, όταν και ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία στο Instagram.  “Κάθε χρόνος που περνάει περισσότερες ρυτίδες χαράζουν τη ματιά, περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές γλυκαίνουν την καρδιά!!!”, έγραφε η Νατάσα Παζαΐτη σε ανάρτηση της στα social media για τα γενέθλιά της με την τούρτα “Μένουμε σπίτι” και τα κεράκια που έσβησε.

Δείτε ακόμη

Χαμός με τις σπουδές του Βελόπουλου: Η αλλαγή στο βιογραφικό και οι απειλές για μηνύσεις

MRB: Douuble score για Μητσοτάκη, “γεμάτοι” ελπίδα οι Έλληνες

Exit mobile version