Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιαννακοπούλου – Κεραμέως: Γαλλικά σε ζωντανή μετάδοση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννακοπούλου – Κεραμέως: Γαλλικά σε ζωντανή μετάδοση

Γιαννακοπούλου - Κεραμέως: Το ανοιχτό μικρόφωνο πρόδωσε τη Νάντια Γιαννακοπούλου που «πιάστηκε» να την πέφτει αλά γαλλικά στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Γιαννακοπούλου – Κεραμέως: Mια άβολη στιγμή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης στη Βουλή για την επέκταση του κατηγορητηρίου του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.  Στα απρόοπτα της διαδικασίας λοιπόν ήταν τα “γαλλικά” που ακούστηκε να λέει η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, έχοντας την αίσθηση ότι δεν την καταγράφουν τα μικρόφωνα της Βουλής. Η ίδια ως μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής, καθόταν ακριβώς πίσω από την κάλπη που είχε στηθεί στην Ολομέλεια, όταν κάποια στιγμή ακούστηκε να μιλά εκνευρισμένη στο κινητό της τηλέφωνο:  «Κάνουν Πρότυπο στην Πλάκα, τι μπλέκουν τα Πειραματικά με τα Πρότυπα; Τα έχει κάνει σκ@@@, θα γίνει χαμός, θα τη σκίσω… Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης», ακούστηκε να λέει στον συνομιλητή της στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Λίγο αργότερα, κι ενώ το θέμα ήταν νούμερο ένα στις συζητήσεις στα πηγαδάκια της Βουλής, η Νάντια Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για να τους παρουσιάσει τη δική της εκδοχή σε όσα έγιναν. Παραδέχθηκε ότι τα έχει βάλει με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τη διάταξη που φέρνει προς ψήφιση για τα Πειραματικά Σχολεία και συγκεκριμένα τη Μαράσλειο. Χαρακτήρισε παντελώς ανακόλουθη την κ. Κεραμέως, καθώς υποβαθμίζει το καλύτερο Πειραματικό Σχολείο, στο οποίο πηγαίνουν και τα παιδιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου μιλούσε με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μαράσλειου. Φέρεται να κατηγόρησε την Νίκη Κεραμέως ως αναξιόπιστη καθώς προ μηνών είχε διαβεβαιώσει ότι θα διάσυνδεε το δημοτικό σχολείο Μαρασλείου με το γυμνάσιο Πλάκας καθώς κάνει το τελευταίο πρότυπο. Η διασύνδεση υπήρχε από παλιά αλλά την κατήργησε ο Γαβρόγλου.

https://twitter.com/GiannisMpathas/status/1263113812254875649?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1263113812254875649&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fpolitiki%2Farticle%2Fta-gallika-tis-nantias-giannakopoulou-kata-tis-nikis-kerameos-tha-ginei-xamos-tha-ti-skiso%2F

Δείτε ακόμη

Ένας άλλος Καραμανλής: Αδύνατος, με γένια εβδομάδων (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις