Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση με οξύ – Καλλιθέα: Κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι η 34χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με οξύ – Καλλιθέα: Κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι η 34χρονη

Επίθεση με οξύ - Καλλιθέα: Συγκλονισμένος ο πατέρας της, δεν μπορεί να φανταστεί ότι κάποιος ήθελε να της κάνει κακό.

Επίθεση με οξύ – Καλλιθέα: Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο, όταν σήμερα το πρωί πήγαινε στο γραφείο της και στην είσοδο του κτηρίου εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της, σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Ο πατέρας της μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί στην κόρη του μίλησε στο protothema.gr. «Είναι στην εντατική το κοριτσάκι μου, της έριξαν οξύ στο πρόσωπο, δεν γνωρίζω πολλά ακόμα. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη στο παιδί μου. Εύχομαι να ακούσω καλά νέα από τους γιατρούς γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ποιος ήθελε να της κάνει κακό» λέει στο protothema.gr ο πατέρας της 34χρονης.

Συγκλονισμένοι είναι και οι συγγενείς της 34χρονης γυναίκας στο χωριό της στην Αμφιλοχία όπου αναστατώθηκαν στο άκουσμα της είδησης, όπως λένε στο protothema.gr. «Είναι ανήκουστα πράγματα αυτά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος έκανε αυτό το κακό στην Ιωάννα μας. Η κοπέλα εργάζεται στην Αθήνα και μένει μόνη της. Έχουμε στεναχωρηθεί με αυτή την τραγική είδηση».

Επίθεση με οξύ – Καλλιθέα: Βίντεο σοκ

Σοκ προκαλούν τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα και δείχνουν τις στιγμές λίγο πριν και λίγο μετά την επίθεση με καυστικό οξύ σε 34χρονη στην Καλλιθέα. Στο βίντεο φαίνεται πώς 34χρονη παρκάρει το όχημα της και πηγαίνει ανυποψίαστη στη δουλεία της, ενώ λίγο λεπτά αργότερα φαίνεται πλήθος κόσμου να τρέχει για να βοηθήσει. Στο τέλος του βίντεο φαίνεται η 34χρονη να βγαίνει υποβασταζόμενη από το κτήριο, όπου στεγάζεται το γραφείο της και να οδηγείται σε γειτονικό φαρμακείο.

Επίθεση με οξύ – Καλλιθέα: Το χρονικό της επίθεσης

Όλα ξεκίνησαν στις 9.30 το πρωί στη Θησέως. Η Ιωάννα πήγαινε στο γραφείο της όταν ξαφνικά μέσα στην είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζεται η δουλειά της εμφανίστηκε μπροστά της μία γυναίκα «μαυροφορεμένη» με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο. Η άγνωστη έριξε στην 34χρονη Ελληνίδα μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο και το σώμα και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Το θύμα, μη μπορώντας να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, άρχισε να ουρλιάζει, ζητώντας για βοήθεια. Αρκετός κόσμος, μόλις άκουσε τις φωνές, έτρεξε να βοηθήσει την 34χρονη και την μετέφερε σε γειτονικό φαρμακείο, όπου εκεί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κόρη της φαρμακοποιού στην προσπάθειά της να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε από το βιτριόλι.

«Έτρεχε αίμα από το μάτι της»

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το καυστικό υγρό ήταν τόσο δυνατό που από το μάτι της 34χρονης έτρεχε αίμα. Η άτυχη Ιωάννα μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλεύεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση με βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο και στα χέρια. Δυστυχώς, η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει χάσει το ένα της μάτι, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι. Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τη δεύτερη γυναίκα που έκανε την επίθεση, ενώ ελέγχει και τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται γύρω από την καφετέρια που σημειώθηκε η επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες γνωρίζονταν και η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Τι λέει ο γιατρός που είδε την 34χρονη μετά την επίθεση με βιτριόλι

Στην εκπομπή LIVE NEWS του Mega μίλησε ο Πάρης Μπουλές, διευθυντής επειγόντων στο Metropolitan, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, και τώρα κινδυνεύει να χάσει το μάτι της. Όπως ανέφερε ο κ. Μπουλές “Νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων. Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα. Της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες”

“Η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της. Και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται από μία ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για το μάτι. Είναι σταθερή η κατάστασή της αυτή τη στιγμή”, πρόσθεσε ο ίδιος. “Στην ερώτησή μου για το αν ήταν εσκεμμένο ώστε να φωνάξουμε την αστυνομία, μου είπε “δεν ξέρω τι έγινε, μία γυναίκα με μαύρα, δεν έχω καταλάβει, μου πέταξε κάτι”. Ήταν δύσκολη η επικοινωνία λόγω του σοκ που βίωνε”, κατέληξε ο κ. Μπουλές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις