Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσιόδρας αυτοκόλλητο – ζαχαρολαστείο: Viral η ιδέα για να τηρούνται οι αποστάσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Τσιόδρας αυτοκόλλητο – ζαχαρολαστείο: Viral η ιδέα για να τηρούνται οι αποστάσεις

Τσιόδρας αυτοκόλλητο - ζαχαρολαστείο: Viral το ζαχαροπλαστείο στα Γιαννιτσά που έκανε Τσιόδρα - Χαρδαλιά ...αυτοκόλλητο.

Τσιόδρας αυτοκόλλητο – ζαχαρολαστείο: Έναν αν μη τι άλλο ευφάνταστο τρόπο βρήκε ζαχαροπλαστείο στα Γιαννιτσά έτσι ώστε να προτρέπει και να υπενθυμίζει στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας. Ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου από τα Γιαννιτσά μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στον σταθμό Open όπου εξήγησε πως κατάφερε να γίνει το ζαχαροπλαστείο του το απόλυτο viral την εποχή του κορονοϊού. Με μία πραγματικά πρωτότυπη ιδέα και τον Σωτήρη Τσιόδρα ως αυτοκόλλητο δαπέδου, η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας είναι πλέον… εύκολη υπόθεση.

Το εγκώμιο του Σωτήρη Τσιόδρα έπλεξε πρόσφατα μέχρι και ο τομεάρχης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Ρεθύμνου, Ανδρέας Ξανθός. Ο πρώην υπουργός Υγείας με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισε τον καθηγητή επιδημιολογίας ως “εξαιρετικό”. “Εξαιρετικός, κοινωνικά ευαίσθητος και επί της ουσίας προοδευτικός στο briefing ο Σωτήρης Τσιόδρας: μείωση κοινωνικών ανισοτήτων, αδιαπραγμάτευτο αγαθό για όλους τους λαούς τα εμβόλια για τον κορονοϊό, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες εργάτες θύματα του ιού (και όχι υγειονομικές βόμβες)”.

Δείτε ακόμη

Έτσι θα κάθονται σε ένα καφέ της Γερμανίας – Μια λίγο αστεία (στο μάτι) ιδέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις