Πιγκουίνοι – μουσείο: Μια ιδιαίτερη ξενάγηση που θα μας φτιάξει τη μέρα

ΚΟΣΜΟΣ

Πιγκουίνοι – μουσείο: Μια ιδιαίτερη ξενάγηση που θα μας φτιάξει τη μέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πιγκουίνοι - μουσείο: Δείτε το βίντεο που ανέβασε το Μουσείο Τέχνης Nelson-Atkins και έχουν δει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι.

18.05.2020 | 12:26

Πιγκουίνοι – μουσείο: Όταν τα μουσεία σε όλο τον κόσμο άρχισαν να κλείνουν, αναγκάστηκαν να αναβάλλουν και όλες τις εκδηλώσεις τους με επίτιμους καλεσμένους. Όμως το μουσείο Τέχνης Nelson-Atkins στο Κάνσας του Μιζούρι αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες τους κατ’ εξαίρεση σε τρεις εκλεκτούς καλεσμένους πριν από λίγες ημέρες. Τρεις γλυκύτατοι πιγκουίνοι η Bubbles (ηλικίας πέντε ετών), η Maggie (επτά ετών) και Berkley (οκτώ ετών) – από τον ζωολογικό κήπο του Κάνσας Σίτι έκαναν μια επίσκεψη στο μουσείο για να πάρουν μια γεύση από την κουλτούρα των ανθρώπων.

Οι παρατηρήσεις του διευθυντή του μουσείου Julián Zugazagoitia είναι γεμάτες χιούμορ “φαινόταν να αντιδρούν πολύ καλύτερα στον Καραβάτζιο από ότι στον Μονέ λέει ανάμεσα σε άλλα στο βίντεο που ανέβασε το μουσείο και έχουν δει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι στις ιντερνετικές πλατφόρμες που προβλήθηκε, κάνοντας παράλληλα γνωστό και το μουσείο των μεσοδυτικών πολιτειών με τα εξαιρετικά έργα της συλλογής του.

Το βίντεο, από τα πιο όμορφα που έχουμε δει αυτή την περίοδο, κάνει τον γύρο του κόσμου.

Δείτε ακόμη

Ένας ιερέας, το απόλυτο viral – Πώς ψεκάζει αγιασμό (pics)
Αυστραλία: Ένα μικρό κοάλα θέλει να… μάθει γράμματα
Έτσι θα κάθονται σε ένα καφέ της Γερμανίας – Μια λίγο αστεία (στο μάτι) ιδέα
Μπορεί μια διαφήμιση με φρούτα να παραπέμπει σε πορνό; Κι όμως (vid)
Ιταλία: Ηλεκτρονικό βραχιολάκι στη “μάχη” κατά του Covid 19
Exit mobile version