Ζώα στους δρόμους – κορονοϊός: Ένα μικρό κοάλα θέλει να… μάθει γράμματα

ΚΟΣΜΟΣ

Ζώα στους δρόμους – κορονοϊός: Ένα μικρό κοάλα θέλει να… μάθει γράμματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώα στους δρόμους - κορονοϊός: Οι Αρχές της πολιτείας της Βικτόρια στην Αυστραλία ανακοίνωσαν πως οι μαθητές θα επιστρέψουν σταδιακά στις τάξεις από τις 26 Μαΐου.

16.05.2020 | 13:57

Ζώα στους δρόμους – κορονοϊός: Ένα κοάλα αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στο άδειο προαύλιο σχολείου στην Πολιτεία Βικτόρια της Αυστραλίας. Ο Μπλίνκι, όπως τον αποκάλεσε ο διευθυντής του σχολείο στην πόλη Λορν της Αυστραλίας, εθεάθη να βολτάρει στους άδειους χώρους του σχολείου, καθώς η κυβέρνηση της πολιτείας της Βικτόρια έχει κλείσει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην προσπάθεια περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού.  «Ο παλιόφιλος μας Μπλίνκι, ενθουσιάστηκε με τα νέα της επανεκκίνησης των σχολείων. Έπρεπε να του ζητήσουμε να επιστρέψει σπίτι σήμερα και να επιστρέψει πάλι σε κανά δυο βδομάδες» σημείωσε ο Σέιν Ελεβάτο, διευθυντής του γυμνάσιου Λορν P-12 που ανάρτησε το στιγμιότυπο στο Facebook.

Οι Αρχές της πολιτείας της Βικτόρια στην Αυστραλία ανακοίνωσαν πως οι μαθητές θα επιστρέψουν σταδιακά στις τάξεις από τις 26 Μαΐου, στην πόλη του νοτίου ημισφαιρίου η οποία εισέρχεται στον χειμώνα. Η καραντίνα έχει αποτελέσει ευκαιρία για μια σειρά από άγρια ζώα που κυκλοφορούν αμέριμνα σε άδειους δρόμους και κτίρια των αποκλεισμένων λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό πόλεων. Πριν από έναν μήνα, αφρικανικοί πιγκουίνοι εθεάθησαν να κάνουν βόλτα σε δρόμους προαστίου του Κέιπ Τάουν, στη Νότιο Αφρική.

Δείτε ακόμη

Έτσι θα κάθονται σε ένα καφέ της Γερμανίας – Μια λίγο αστεία (στο μάτι) ιδέα

Μπορεί μια διαφήμιση με φρούτα να παραπέμπει σε πορνό; Κι όμως (vid)

Ιταλία: Ηλεκτρονικό βραχιολάκι στη “μάχη” κατά του Covid 19

Exit mobile version