Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / 8 Λέξεις νέα επεισόδια: Ο Στέφανος Μιχαήλ απορρίπτει προτάσεις λόγω Γεωργίου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις νέα επεισόδια: Ο Στέφανος Μιχαήλ απορρίπτει προτάσεις λόγω Γεωργίου

8 Λέξεις νέα επεισόδια: Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο.

8 Λέξεις νέα επεισόδια: Σε απευθείας σύνδεση από την Κύπρο, όπου και εξακολουθεί να βρίσκεται σε καραντίνα, ο Στέφανος Μιχαήλ εμφανίστηκε μέσω skype στο Έλα χαμογέλα. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο, την συνέχιση των 8 Λέξεων αλλά και τις προτάσεις που απέρριψε εξαιτίας της σχέσης με τον Ανδρέα Γεωργίου. Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Στέφανος Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως “είμαστε ακόμα σε καραντίνα και περιμένουμε από βδομάδα, λογικά την Πέμπτη, να τελειώσουν τα περιοριστικά και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Έχουμε κουραστεί λίγο σε αυτή την κατάσταση”.

Πληροφορήθηκα ότι το σίριαλ τελείωσε για φέτος και θα αρχίσει ξανά τον Σεπτέμβριο η προβολή του. Εμείς θα ξεκινήσουμε γυρίσματα στα μέσα Ιουνίου. Περιμένουμε να ανοίξουν τα αεροδρόμια με το καλό, να μπορέσουν να έρθουν οι συνάδελφοι από την Ελλάδα στην Κύπρο και νομίζω ότι θα πάμε σερί το καλοκαίρι ώστε να μαζέψουμε επεισόδια να έχουμε σε περίπτωση που, Θεός φυλάξοι, ξανασυμβεί το οτιδήποτε” ανέφερε, επίσης, ο νεαρός πρωταγωνιστής για τις 8 Λέξεις

“Με τον Ανδρέα γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, περίπου δέκα, όπως και με τον Κούλη Νικολάου” πρόδωσε, στη συνέχεια, ο Στέφανος Μιχαήλ συμπληρώνοντας πως “επειδή έχουμε δημιουργήσει μια φιλία μέσα από τη δουλειά και έχουμε μια εξαιρετική χημεία με τα παιδιά, μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις, κάθε χρόνο, αλλά δυστυχώς τις απορρίπτω γιατί δεν το κάνει η καρδιά μου να τους αφήσω! Τους νιώθω όλους σαν οικογένεια”.

8 Λέξεις: Τέλος για φέτος οι «8 λέξεις»

Από την άλλη πληροφορίες λένε πως δεν επιστρέφει ο Ανδρέας Γεωργίου και οι «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ τη φετινή σεζόν. Ήταν μια πρόταση που έκανε ο ίδιος και η ομάδα του στο κανάλι και τελικά αν και υπήρξε έντονος προβληματισμός έγινε αποδεκτή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημιουργός των «8 λέξεων» εξήγησε στο ΣΚΑΪ πως η σειρά έχει διακοπεί σε πολύ καλό σημείο και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με την καραντίνα λόγω κορονοϊού υπάρχει τη δεδομένη στιγμή ένα φινάλε για που κρατά σε αγωνία τους τηλεθεατές και δημιουργεί σασπένς για την επόμενη σεζόν οπότε φυσικά και η δραματική σειρά θα συνεχιστεί.

https://www.instagram.com/p/B9hCX8AHsud/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις