Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λεωφορείο Ελληνικό – Σαρωνίδα: Ασφυκτικά γεμάτο, χωρίς μάσκες κάποιοι, χωρίς αποστάσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφορείο Ελληνικό – Σαρωνίδα: Ασφυκτικά γεμάτο, χωρίς μάσκες κάποιοι, χωρίς αποστάσεις

Λεωφορείο Ελληνικό - Σαρωνίδα: Και μπορεί οι αποστάσεις να τηρήθηκαν στις ακτές, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και στα λεωφορεία.

Λεωφορείο Ελληνικό – Σαρωνίδα: Μια απίστευτη φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου το Σάββατο η οποία σύμφωνα με τον χρήστη που την ανέβασε δείχνει ένα λεωφορείο που κάνει την διαδρομή Ελληνικό-Σαρωνίδα να είναι ασφυκτικά γεμάτο. Ανάσα δροσιάς αναζητούσαν οι Αθηναίοι το Σάββατο, απηυδισμένοι από τις υψηλές θερμοκρασίες. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο οι παραλίες που πλημμύρισαν από λουόμενους.

Και αν στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος το μποτιλιάρισμα ήταν, αναμενόμενο, η εικόνα που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα με το ασφυκτικά γεμάτο λεωφορείο προκαλεί τρόμο καθώς όπως φαίνεται στο όχημα δεν τηρήθηκαν αποστάσεις ασφαλείας, ενώ κάποιοι από τους επιβάτες δεν φορούσαν μάσκα. Φυσικά αρκετοί ήταν αυτοί που επιχείρησαν να μεταβούν σε παραλία χωρίς ιδιωτικό μέσο μεταφοράς.

Το αδιαχώρητο στις παραλίες της Αττικής, “βράζει” η χώρα

Και στη Θεσσαλονίκη

Ίδια εικόνα παρατηρήθηκε λίγες ημέρες πριν στη Θεσσαλονίκη.Πριν από πέντε ημέρες βγήκε ΦΕΚ για τις μετακινήσεις των πολιτών, σύμφωνα με το οποίο το 50% από το προβλεπόμενο επιτρέπεται να μπαίνει πλέον σε λεωφορεία. Αποτέλεσμα αυτού, οι εικόνες από το εσωτερικό του λεωφορείου που προξενούν έντονο προβληματισμό, να είναι απολύτως νόμιμες, καθώς δεν υπάρχει καμία παράβαση σε ό,τι αφορά στον αριθμό των επιβατών, αφού είναι κάτω από τους μισούς που μπορεί να μεταφέρει το εν λόγω όχημα.

Δείτε ακόμη

Η τρίτη χαμένη μάχη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις