Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αναστάσης Δαφνής αιτία θανάτου: Τι λέει η Μάγδα Τσέγκου
ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάσης Δαφνής αιτία θανάτου: Τι λέει η Μάγδα Τσέγκου

Αναστάσης Δαφνής αιτία θανάτου: Ο άτυχος νέος, μόλις 30 ετών, έχασε τη ζωή του μετά από πολλές μάχες.

Αναστάσης Δαφνής αιτία θανάτου: Με τον θάνατο του δημοσιογράφου Αναστάση Δαφνή που έφυγε χθες το πρωί από τη ζωή μόλις στα 30 του χρόνια ασχολήθηκε η εκπομπή «Μαζί σου». Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου καλή φίλη και δασκάλα του άτυχου Αναστάση.

Η Μάγδα είπε πως όλα ξεκίνησαν από ένα απόστημα που είχε στο δόντι του ο νεαρός δημοσιογράφος και πως μετά βρέθηκε στο νοσοκομείο εν μέσω κορονοϊού, παλεύοντας για 77 μέρες για τη ζωή, και κάνοντας 14 χειρουργεία. Η Μάγδα αποκάλυψε πως όλες αυτές τις μέρες ήταν δίπλα του η μητέρα του κ. Λίτσα αφού ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή πριν 5 χρόνια.

«Ο Αναστάσης είχε ένα πρόβλημα με το δόντι του. Ένα απλό απόστημα. Δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα. Και από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς του. Μόνο η μητέρα του ξέρει τι πέρασε ο Αναστάσης. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε αλλά η μόλυνση αυτή πέρασε σε όλο το σώμα του.Ουσιαστικά έπαθε σηψαιμικό σοκ. Θα δούμε στο μέλλον τι έχει συμβεί» είπε η Μάγδα Τσέγκου στην Τατιάνα.
«Ας σεβαστούμε την επιθυμία της μητέρας του που πενθεί» είπε η Μάγδα

Αναστάσης Δαφνής: Το μήνυμα της οικογένειας

Η οικογένεια του Αναστάση έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο στα προφίλ του σε facebook και instagram, ενώ δεκάδες συνάδελφοι του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ το οποίο υπηρέτησε ο Αναστάσης έσπευσαν συντετριμμένοι να του πουν το τελευταίο αντίο.

«Καλό ταξίδι Αναστάση… Μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή του, ο αγαπημένος μας Αναστάσιος Ευάγγελος Δαφνής κατέληξε το πρωί του Σαββάτου 16/5/2020. Ο Αναστάσης έφυγε από τη ζωή, όμως μένει και θα μένει πάντα δίπλα μας σε κάθε χαμόγελο που μας πρόσφερε και σε κάθε όμορφη στιγμή που μας χάρισε. Έζησε τη ζωή του στο έπακρο, με τους δικούς του κανόνες και την ευχαριστήθηκε πραγματικά. Μπορεί η πορεία του δίπλα μας να ήταν σύντομη, ήταν όμως γεμάτη γέλια, χαρά και αγάπη. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρετε και την αγάπη που του δείξατε. Η επαγγελματική ζωή του Αναστάση ήταν πολύ συχνά μπροστά στις κάμερες, όμως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο θα θέλαμε την κατανόηση, τη διακριτικότητα σας και το σεβασμό στο πένθος μας. -Η οικογένεια του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις