Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ουάρντα: Θύμα επίθεσης ο μέσος της Λάρισας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ουάρντα: Θύμα επίθεσης ο μέσος της Λάρισας

Ουάρντα: Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε στη Λάρισα το βράδυ της Παρασκευής (15/5) ο μέσος της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Ουάρντα: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέσος της Λάρισας Αμρ Ουάρντα δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το βράδυ της Παρασκευής (15/5) στη γέφυρα του Πηνειού στη Λάρισα. Αποτέλεσμα της επίθεση ήταν να τραυματιστεί ελαφρά ο Αιγύπτιος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν μόνος και συνοδευόταν από τον φροντιστή της ομάδας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες έβριζαν τον Ουάρντα και του ζητούσα το λόγο για το πειθαρχικό παράπτωμα που του καταλογίζει η ΑΕΛ και για το οποίο ο Αλέξης Κούγιας τον έθεσε (όπως και τον Γιάννη Μασούρα) με απόφασή του εκτός ομάδας. Στο σημείο της επίθεσης έσπευσαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ οι δράστες είχαν προλάβει να διαφύγουν. Ο Αμρ Ουάρντα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Ουάρντα: Η απόφαση Κούγια

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ ο ιδιοκτήτης της ομάδας από τη Λάρισα έλαβε αυτήν την απόφαση γιατί οι δυο παίκτες των βυσσινί – ο Αιγύπτιος δανεικός από τον ΠΑΟΚ και ο Έλληνας δανεικός από τον Ολυμπιακό – υπέπεσαν σε σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Με προσωπική απόφαση του Προέδρου της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια τίθενται εκτός ομάδος για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα οι δανεικοί ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, Αμρ Ουάρντα και Γιάννης Μασούρας».

Δείτε ακόμη

To Πάμε Στοίχημα επιστρέφει δυναμικά με την Bundesliga
Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ αναλύει την Bundesliga αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ
Επίδομα από την κυβέρνηση στους προπονητές του μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις